El Temps a Tarragona: cel serè i poc ennuvolat

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 15 de juny

14 junio 2019 10:14 | Actualizado a 15 junio 2019 12:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat, amb algunes nuvolades a zones de muntanya, preferentment entre primera hora del matí i mitja tarda. A banda, hi haurà intervals de núvols vessant nord del Pirineu i a punts de la costa transitòrialment al llarg del dia, inicialment a la Costa Brava i s'aniran desplaçant cap al sud.

Temperatures

S'espera algun ruixat feble o localment moderat, dispers i minso o poc abundant al Pirineu, Prepirineu i a l'interior del quadrant nord-est al centre de la jornada. Tot i això, fins aleshores és probable algun de local al Pirineu. No es descarta que vagin acompanyades de tempesta.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent, si bé serà localment regular a l'extrem nord del vessant nord del Pirineu, així com transitòriament a zones elevades del litoral i prelitoral.

Vent

S'imposarà la tramuntana al nord del cap de Creus entre fluixa i moderada al llarg del dia, més reforçada a partir de la tarda quan hi haurà amb ratxes fortes, i el mestral a les Terres de l'Ebre amb algunes ratxes fortes fins a mig matí. A la resta serà fluix i variable fins al matí i al final del dia. I durant la resta del dia s'imposarà el vent de component est al litoral i prelitoral, i el component oest a la resta. Ambdós d'intensitat entre fluixa i moderada, amb algun cop fort al litoral.

Tendència per a demà

Cel serè fins a migdia, amb algun interval de núvol baix de matinada a la Catalunya Central. A partir d'aleshores circularan bandes de núvols alts que avançaran de sud a nord. A banda, al centre del dia hi haurà algun núvol d'evolució al Pirineu.

Comentarios
Multimedia Diari