El Temps a Tarragona: cel cobert o molt ennuvolat

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 22 d'octubre

21 octubre 2021 14:58 | Actualizado a 21 octubre 2021 15:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Fins a mitja tarda creuaran bandes de núvols alts i mitjans d'oest a est del territori que deixaran el cel entre poc i mig ennuvolat, en conjunt. A banda, a la meitat est del país, resta del Pirineu i Prepirineu i al Camp de Tarragona el cel estarà cobert o molt ennuvolat amb el creixement d'algunes nuvolades. Independentment, al vessant nord del Pirineu estarà cobert tota la jornada.

Precipitacions

S'espera precipitació, en forma de ruixats a punts de la meitat est del país, resta del sector central del litoral i prelitoral central i punts del sector sud. En general seran d'intensitat entre feble i moderada i acumularan quantitats minses o poc abundants; malgrat això, al sector central del litoral i prelitoral és possible que siguin d'intensitat forta i acumulin quantitats abundants. Independentment, fins a migdia s'espera precipitació feble al vessant nord del Pirineu. La cota de neu baixarà dels 2.600 metres de matinada fins als 2.200 metres al final del dia.

Temperatura

Tant la temperatura mínima com la màxima serà entre lleugerament i moderadament més baixa, si bé localment el descens serà acusat. La mínima, en general, es registrarà al final del dia. La temperatura mínima rondarà entre 1 i 6 ºC al Pirineu, entre 5 i 10 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre 8 i 13 ºC al prelitoral i entre 12 i 17 al litoral. Per la seva banda, la màxima es mourà entre els 17 i 23 ºC en conjunt, si bé al vessant nord del Pirineu quedarà per sota dels 16 ºC.

Visibilitat

La visibilitat serà bona, si bé a zones de muntanya del Pirineu, Prepirineu i del quadrant nord-est empitjorarà a la tarda. Al vessant nord del Pirineu serà entre regular i dolenta tota la jornada a cotes altes i mitjanes.

Vent

Bufarà vent de component sud i est, fluix amb cops moderats, al sector central i sud del litoral i prelitoral, com també a punts de la meitat est del país. A l'interior el vent serà fluix i de direcció variable amb estones de component oest. Independentment, bufarà tramuntana i mestral a l'Empordà i Terres de l'Ebre respectivament d'intensitat entre feble i moderada amb alguns cops forts.

Comentarios
Multimedia Diari