Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: després de la pluja, surt el sol

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 15 d'octubre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dimarts a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dimarts a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

La nuvolositat minvarà ràpidament de matinada d'oest a est fins a deixar el cel serè o puntualment poc ennuvolat en general a primeres hores del matí, malgrat que a la tarda arribaran alguns núvols alts i prims per l'est. A més, al centre del dia creixeran nuvolades al quadrant nord-est i punts del Pirineu i Prepirineu on quedarà entre mig i molt ennuvolat. A banda, al vessant nord del Pirineu estarà entre molt ennuvolat i cobert fins a mig matí.

Pluja

De matinada s'esperen alguns ruixats dispersos a punts de la meitat est que minvaran d'oest a est. Al centre del dia se n'esperen de locals a punts del quadrant nord-est. Seran entre febles i moderats, i acumularan quantitats minses o localment poc abundants. A banda, s'espera alguna precipitació feble i intermitent al vessant nord del Pirineu de matinada, amb una cota de neu que baixarà fins als 1800 metres.

Temperatures

La temperatura mínima baixarà moderadament o puntualment acusadament. Es mourà entre els 0 i 5 ºC al Pirineu, entre els 3 i 8 ºC al Prepirineu, entre els 7 i 12 ºC a la depressió Central, entre els 15 i 20 ºC al prelitoral sud i al litoral, i entre els 11 i 16 ºC a la resta del prelitoral. La temperatura màxima baixarà moderadament, si bé el descens de la màxima serà lleuger a la meitat sud del litoral. Oscil·larà entre els 13 i 18 ºC al Pirineu i entre els 16 i 21 ºC a la resta, puntualment més alta al litoral.

Vent

Bufarà el vent de components nord i oest entre fluix i moderat amb cops forts i alguns de molt forts sobretot fins a migdia a la meitat sud del litoral i prelitoral. També hi haurà alguns cops molt forts de mestral fins al vespre al litoral i prelitoral sud i de tramuntana fins a migdia al nord de la Costa Brava. A banda, a l'interior del quadrant nord-est, al nord de la Costa Central i sud de la Costa Brava, així com a punts del nord de la depressió Central, el vent serà fluix i de direcció variable amb domini del component sud.

Tendència per a demà

Cel poc o mig ennuvolat en general pel pas de núvols alts i mitjans. Al final del dia, la nuvolositat minvarà. No s'espera precipitació.

Temas

Comentarios

Lea También