El Temps a Tarragona: la calor es notarà més a les comarques d'interior

La previsió meteorològica d'aquest dimarts 18 juny

17 junio 2019 12:57 | Actualizado a 17 julio 2019 12:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Fins a migdia creuaran bandes de núvols alts i mitjans, que seran més compactes i abundants fins a mig matí al quadrant nord-oest. La resta del dia el cel estarà serè, per bé que durant la tarda creixeran alguns núvols d'evolució diürna a punts de muntanya i n'arribaran pel terç oest. Independentment, hi haurà algun estrat baix al litoral, sobretot al sud i preferentment al matí i de nou a la nit.

Temperatures

Temperatura mínima lleugerament o moderadament superior. Els valors es mouran entre 6 i 11 ºC al Pirineu, entre 11 i 16 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre 13 i 18 ºC al prelitoral i al litoral nord, i entre 15 i 20 ºC a la resta del litoral. La temperatura màxima es mantindrà similar al litoral, mentre que a la resta pujarà lleugerament, especialment al nord de Ponent i a l'extrem nord-est. Els valors oscil·laran entre 23

Vent

De matinada el vent serà fluix i de direcció variable, amb intervals de calma a l'interior i amb terral al litoral, per bé que al litoral nord i sud hi haurà intervals de component sud fluix. La resta del dia bufarà vent de component sud entre fluix i moderat amb alguns cops forts, més reforçat al litoral, prelitoral, Terres de l'Ebre i Ponent. A la nit tendirà a afluixar.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat pel pas de núvols alts i prims. A partir de la tarda arribaran i es formaran alguns intervals de núvols a l'extrem oest del país i al quadrant nord-oest. A banda, hi haurà alguns intervals de núvols baixos al litoral sud, preferentment fins a primera hora del matí i de nou a partir del vespre.

Comentarios
Multimedia Diari