El Temps a Tarragona: la calor no vol marxar

La previsió meteorològica d'aquest dijous 3 d'agost

02 octubre 2019 09:54 | Actualizado a 03 octubre 2019 12:49
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Domini de l'ambient assolellat, amb tot creuaran el cel intervals de núvols alts durant el matí. Tot i això, al quadrant nord-est hi haurà alguns intervals de núvols que de matinada també podran afectar al litoral central.

Temperatures

La temperatura mínima baixarà entre lleugerament i moderadament. Oscil·larà entre 1 i 6 ºC al Pirineu, entre 6 i 11 ºC al Prepirineu, entre 13 i 18 ºC al litoral i entre 8 i 13 ºC a la resta. La temperatura màxima serà semblant. Voltarà entre 18 i 23 ºC al Pirineu, entre 23 i 28 ºC a Ponent i entre 20 i 25 ºC a la resta del país

Vent

Bufarà de component nord i oest arreu. Als dos extrems del litoral i a cotes altes del Pirineu bufarà moderat amb cops forts i afluixarà al llarg del dia. Per altra banda, a la tarda, al litoral central i sud s'imposarà el component sud entre fluix i moderat. Independentment, al quadrant nord-est bufarà fluix i de direcció variable.

Tendència per a demà

Cel serè amb núvols d'evolució diürna a punts de muntanya. Independentment, al vessant nord del Pirineu quedarà molt ennuvolat durant la tarda. Per altra banda, al quadrant nord-est hi haurà alguns intervals de núvols al final del dia.

Comentarios
Multimedia Diari