Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: pluges fins al migdia de sud a nord

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 23 de gener

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel molt ennuvolat o cobert fins a mig matí. A partir de llavors la nuvolositat minvarà de sud a nord fins a quedar el cel serè o poc ennuvolat, tret de l'extrem nord-est, del vessant sud del Pirineu i Prepirineu i de les Terres de l'Ebre. A banda, durant la tarda hi haurà un augment de núvols a la meitat nord del litoral i el prelitoral.

Pluja

De matinada i fins a migdia s'espera precipitació tot el país, que creuarà de sud a nord. A partir d'aleshores quedarà restringida al quadrant nord-est. Serà d'intensitat entre feble i moderada, tot i que de fins al matí és possible que sigui forta i vagi acompanyada de tempesta i algun gra de calamarsa o neu granulada. La cota de neu voltarà els 1.600 metres, tot i que de matinada en moments de xàfec pot arribar als 1.200 metres. S'acumularan entre poc abundants i abundants. La precipitació no es descarta que vagi acompanyada de fang.

Temperatures

La temperatura mínima baixarà lleugerament, la màxima serà similar o lleugerament inferior.

Vent

A les Terres de l'Ebre el vent serà fluix i de direcció variable, malgrat que fins a mig matí bufarà de component nord i oest entre fluix i moderat. A la resta del país bufarà de component est entre fluix i moderat fins a mitja tarda, més reforçat a l'extrem nord del litoral, i quedarà fluix i de direcció variable al final del dia.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat per núvols alts. De matinada no des descarta algun ruixat feble a l'extrem nord-est del país.

Temas

Comentarios

Lea También