El Temps a Tarragona: pluges fins al migdia de sud a nord

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 23 de gener

22 enero 2020 12:43 | Actualizado a 24 enero 2020 11:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel molt ennuvolat o cobert fins a mig matí. A partir de llavors la nuvolositat minvarà de sud a nord fins a quedar el cel serè o poc ennuvolat, tret de l'extrem nord-est, del vessant sud del Pirineu i Prepirineu i de les Terres de l'Ebre. A banda, durant la tarda hi haurà un augment de núvols a la meitat nord del litoral i el prelitoral.

Pluja

De matinada i fins a migdia s'espera precipitació tot el país, que creuarà de sud a nord. A partir d'aleshores quedarà restringida al quadrant nord-est. Serà d'intensitat entre feble i moderada, tot i que de fins al matí és possible que sigui forta i vagi acompanyada de tempesta i algun gra de calamarsa o neu granulada. La cota de neu voltarà els 1.600 metres, tot i que de matinada en moments de xàfec pot arribar als 1.200 metres. S'acumularan entre poc abundants i abundants. La precipitació no es descarta que vagi acompanyada de fang.

Temperatures

La temperatura mínima baixarà lleugerament, la màxima serà similar o lleugerament inferior.

Vent

A les Terres de l'Ebre el vent serà fluix i de direcció variable, malgrat que fins a mig matí bufarà de component nord i oest entre fluix i moderat. A la resta del país bufarà de component est entre fluix i moderat fins a mitja tarda, més reforçat a l'extrem nord del litoral, i quedarà fluix i de direcció variable al final del dia.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat per núvols alts. De matinada no des descarta algun ruixat feble a l'extrem nord-est del país.

Comentarios
Multimedia Diari