El Temps a Tarragona: sense pluja i amb temperatures una mica més altes

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 12 de setembre 

11 septiembre 2019 17:59 | Actualizado a 11 septiembre 2019 18:04
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

De matinada la nuvolositat minvarà ràpidament fins a quedar el cel serè o poc ennuvolat per la formació d'alguns núvols d'evolució diürna a punts de muntanya. Independentment, al llarg de la tarda arribaran algunes bandes de núvols mitjans per l'extrem sud que deixaran el cel localment mig ennuvolat.

Pluja

No s'espera precipitació.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant en conjunt, si bé pujarà lleugerament al litoral. Voltarà entre 8 i 13 ºC al Pirineu, entre 10 i 15 ºC al Prepirineu, a la depressió Central i al prelitoral nord, entre 12 i 17 ºC a la resta del prelitoral i entre 14 i 19 ºC al litoral. La màxima serà entre lleugerament i moderadament més alta i oscil·larà entre 24 i 29 ºC al Pirineu i al litoral i entre 26 i 31 ºC a la resta del país.

Visibilitat 

La visibilitat serà entre bona i excel·lent.

Vent

Bufarà la tramuntana entre fluixa i moderada a l'Empordà durant tota la jornada, amb cops forts fins a migdia, i el mestral entre fluix i moderat amb algun cop fort a les Terres de l'Ebre fins a migdia. A la resta, de matinada el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del component nord al litoral; amb el pas de les hores s'anirà imposant el component est fluix en general, si bé al litoral serà entre fluix i moderat.

Tendències per demà

Fins a mig matí, predomini del cel serè o poc ennuvolat en general. A partir de llavors arribaran bandes de núvols mitjans pel sud alhora que es formaran algunes nuvolades que deixaran el cel mig ennuvolat, localment molt ennuvolat sobretot a les comarques de la meitat sud. 

A partir de mag matí són probables ruixats dispersos a punts de la meitat sud i de la resta del terç oest, i no se'n descarten a la resta del país. Seran d'intensitat feble i s'acumularan quantitats minses.

La temperatura mínima serà lleugerament més alta, mentre que la màxima serà similar o lleugerament més alta.

La visibilitat serà entre bona i excel·lent.

Bufarà el vent de component nord i est entre fluix i moderat arreu, si bé a punts del litoral i prelitoral central i sud podrà bufar amb alguns cops forts. A més, de matinada i al final del dia hi haurà estones de vent fluix i de direcció variable a l'interior.

Comentarios
Multimedia Diari