Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El delegat del Govern a Tarragona acudeix al treball "amb normalitat"

"L'engranatge de la Generalitat és molt potent per molt que hi hagi un 155 a sobre", declara Òscar Peris

ACN

Whatsapp
Òscar Peris, al seu despatx amb la foto de Carles Puigdemont a la pared del fons. FOTO: ACN

Òscar Peris, al seu despatx amb la foto de Carles Puigdemont a la pared del fons. FOTO: ACN

El delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris, ha anat aquest dilluns al matí a treballar "amb normalitat".

Com un dia més, Peris ha arribat a les nou en punt a la Delegació, al carrer de Sant Francesc, per reunir-se amb els directors territorials de tots els departament, en consell de direcció. Ha entrat somrient i tranquil.

Òscar Peris, arribant a la seu de la Delagació a Tarragona, al carrer Sant Francesc. FOTO: acn

Assegura que ningú l'ha informat del seu cessament i que, per tant, ell i tota la plantilla de la Delegació anirà treballant "amb la mateixa convicció que fins ara". En contacte amb els seus homòlegs, de moment cap d'ells tampoc ha estat cessat -a excepció de Mascarell a Madrid.

"L'engranatge de l Generalitat és molt potent per molt que hi hagi un 155 a sobre", ha declarat Òscar Peris. "Entomem amb tota la responsabilitat i dignitat aquesta situació inèdita; de fet aquí ens hi ha posat la gent i serà la gent en tot cas qui ens n'hauria de treure", ha afegit.

A l'edifici es mantenen onejant les dues banderes, l'espanyola i la catalana. El delegat creu que és millor "no entrar en cap situació conflictiva".

Temas

Comentarios

Lea También