El germà de Lozano lamenta que els testimonis no recordin els fets

Mario Lozano es mostra "indignat" perquè els implicats "no hagin fet memòria" del que va passar l'octubre del 2014

19 mayo 2017 16:13 | Actualizado a 24 diciembre 2019 23:21
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un cop arrencat el judici per l’assassinat de la montblanquina Sara Lozano, dilluns amb la lectura dels escrits de les parts i dimarts ja amb les declaracions dels testimonis, el germà de la víctima, Mario Lozano, assegura estar indignat, segons explicava ahir en un comunicat.

Concretament, retreu que els declarants diguin «és que no me’n recordo» i es pregunta: «És possible que aquestes que van ser les últimes persones que van estar amb la meva germana i el meu pare no tinguin aquell moment gravat a les seves ments de per vida?». Així mateix, Lozano creu que els declarants «no han sentit la responsabilitat de llegir-se la còpia de la seva declaració» ni de «fer memòria» i conclou que, tot i que el crim es va cometre fa dos anys i quatre mesos, «això no ens eximeix dels nostres deures».

Els fets es remunten al 26 d’octubre de 2014 quan el cos de la jove montblanquina Sara Lozano, de 37 anys, va ser trobat calcinat en un camp d’ametllers entre Montblanc i l’Espluga. Pocs dies després, Jaume Solsona, també montblanquí i que actualment té 30 anys, va ser detingut com a presumpte autor del crim. I és que sortí de festa amb la víctima la mateixa nit que la jove va ser assassinada. La Fiscalia l’acusa de la mort de Sara Lozano i demana una pena de 20 anys de presó, mentre que la defensa assegura que no hi ha cap prova per incriminar-lo. Jaume Solsona declararà el 8 de març.

Comentarios
Multimedia Diari