El temps a Tarragona: Continua el fred

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 2 de gener

01 enero 2021 17:56 | Actualizado a 01 enero 2021 18:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Al vessant nord del Pirineu estarà molt ennuvolat, amb clarianes transitòries durant les hores centrals del dia. A la resta predominarà l'ambient assolellat amb alguns núvols alts, si bé al centre del dia creixeran algunes nuvolades a zones de l'interior de la meitat est i al nord del litoral central i sud de la Costa Brava. Tot i això, augmentaran els núvols mitjans durant la tarda. A banda, hi haurà estrats baixos a la depressió Central fins a migdia, així com a sobrevent del prelitoral sud.

Precipitacions

S'espera alguna nevada feble i minsa al vessant nord del Pirineu, fins a mig matí. A més, és possible alguna precipitació feble i aïllada al prelitoral sud i no es descarta al litoral o prelitoral central fins a migdia. A banda, és probable algun ruixat local i feble al quadrant nord-est i al nord de la Costa Central i sud de la Costa Brava durant la tarda. Acumularà quantitats minses o localment poc abundants. Localment aniran acompanyats de tempesta i de neu granulada. La cota de neu voltarà els 300 metres al prelitoral sud, i els 500 metres a la resta, localment més baixa.

Temperatura

Temperatura mínima en descens entre lleuger i moderat. Hi haurà glaçades entre moderades i fortes al Pirineu i Prepirineu, entre febles i moderades a la resta de l'interior, i febles i locals a punts del litoral. La temperatura màxima semblant o lleugerament més baixa. La temperatura mínima oscil·larà entre -7 i -2 ºC al Pirineu, Prepirineu i depressió Central, -3 i 2 ºC al prelitoral i -1 i 4 ºC al litoral. La temperatura màxima es mourà entre -1 i 4 ºC al Pirineu, entre 3 i 8 ºC al Prepirineu, a la depressió Central i entre 6 i 11 ºC al litoral i prelitoral. Es mantindrà l'ambient molt fred.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent, per bé que quedarà regular o dolenta a punts de la depressió Central i del prelitoral sud fins a migdia. Al vessant nord del Pirineu serà regular o dolenta tota la jornada. A causa del fort vent la visibilitat es podrà veure reduïda al Pirineu a causa del torb.

Vent

Bufarà el vent de component oest entre fluix i moderat amb cops forts, sobretot el mestral al terç sud i la tramuntana a l'Empordà que bufaran amb algunes ratxes molt fortes. Malgrat tot, a l'interior del quadrant nord-est, a valls del Pirineu i Prepirineu, al nord de la depressió Central i al nord del litoral central i sud de la Costa Brava quedarà fluix i de direcció variable. A banda, al cims del Pirineu occidental bufaran ratxes fortes o molt fortes de vent.

Comentarios
Multimedia Diari