El temps a Tarragona: El fred s'intensifica

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 5 de gener

04 enero 2021 10:34 | Actualizado a 04 enero 2021 18:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel poc ennuvolat en general, si bé sobretot de matinada i a partir de migdia hi haurà núvols compactes a punts del Pirineu, Prepirineu i resta de comarques del nord-est, on localment el cel romandrà molt ennuvolat o cobert. A banda, hi haurà alguns estrats baixos fins a primera hora del matí a la depressió Central.

Precipitacions

Són probables alguns ruixats aïllats fins a primera hora del matí a punts del Pirineu i a partir de migdia. Alhora, durant la segona meitat del dia n'apareixeran de nous a altres punts del litoral central i nord de forma aïllada. Seran d'intensitat feble i s'acumularan quantitats minses. La cota de neu se situarà entorn dels 300 metres, si bé localment serà més baixa. No es descarta algun ruixat en forma de neu granulada.

Temperatura

Temperatura mínima i màxima semblant o lleugerament més baixa. La mínima se situarà entre els -4 i -9 ºC al Pirineu, entre -1 i -6 ºC al Prepirineu, depressió Central i prelitoral nord, i entre -1 i 4 ºC a la resta del país. La màxima oscil·larà entre 1 i 6 ºC al Pirineu, entre 7 i 12 ºC al litoral i prelitoral, i entre 4 i 9 ºC a la resta de l'interior. Continuarà l'ambient molt fred.

Visibilitat

La visibilitat serà bona o excel·lent, si bé a punts del Pirineu i de la depressió Central serà regular o localment dolenta fins a mig matí, amb alguns bancs de boira o boirina.

Vent

Bufarà el vent de component nord i oest entre fluix i moderat, amb alguns cops forts de mestral a les Terres de l'Ebre i de tramuntana al nord del cap de Creus. Malgrat tot, a l'interior del quadrant nord-est, a valls del Pirineu i Prepirineu, i la depressió Central i al nord del litoral central i sud de la Costa Brava quedarà fluix i de direcció variable.

Comentarios
Multimedia Diari