Más de Tarragona

El temps a Tarragona: Previsió estable

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 14 de gener

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest dijous, 14 de gener. Foto: Meteocat

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 14 de gener. Foto: Meteocat

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat, amb el pas d'algunes bandes de núvols alts i prims. A banda, a partir del vespre augmentarà la nuvolositat al vessant nord del Pirineu, on al final del dia quedarà entre molt ennuvolat i cobert. Independentment, fins a mig matí hi haurà estrats baixos a la depressió Central i a punts del prelitoral sud que deixaran el cel molt ennuvolat o cobert, i que localment persistiran tot el dia a Ponent i a l'altiplà Central. A banda, al nord del litoral i prelitoral central i sud de la Costa Brava es podran formar alguns intervals de núvols baixos al llarg de la jornada, més compactes al final del dia.

Precipitacions

Al final del dia s'espera precipitació feble, aïllada i entre inapreciable i minsa al vessant nord del Pirineu. La cota de neu se situarà entorn dels 1.300 metres.

Temperatura

Temperatura mínima similar o lleugerament més baixa; voltarà entre els -2 i 3 ºC al Pirineu, Prepirineu, depressió Central i Ponent on puntualment podrà ser més baixa, i entre 1 i 6 ºC a la resta, localment més baixa al litoral sud. Per la seva banda, la màxima no experimentarà canvis importants, si bé a punt de Ponent podrà ser lleugerament més baixa; es mourà entre 1 i 6 ºC a la depressió Central, entre 5 i 10 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 8 i 13 ºC a la resta, si bé a punts del litoral nord podran ser més altes. Ambient fred. Hi haurà inversió tèrmica matinal.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent. Tanmateix, serà entre regular i dolenta a la depressió Central i en altres valls i fondalades de l'interior del territori on hi haurà bancs de boira gebradora fins a mig matí, la qual podrà persistir tot el dia a Ponent i a l'altiplà Central.

Vent

Vent de component nord i oest entre fluix i moderat en general, amb alguns cops forts de mestral a les Terres de l'Ebre i de tramuntana al nord i est de l'Alt Empordà al llarg del dia. Independentment, a l'interior del quadrant nord-est, valls del Prepirineu, nord de la depressió Central, així com al nord del litoral i prelitoral central i al sud de la Costa Brava el vent serà fluix i de direcció variable. En general el vent de component nord i oest es reforçarà al final de la jornada i al Pirineu a cotes altes i al litoral sud bufarà amb cops forts o molt forts.

Temas

Comentarios

Lea También