Els Nois signen la millor diada de l’any per la seva festa major

Xiquets de Cambrils recuperen els galons de set a la seva festa major. Torredembarra veu
el carro gros dels Xiquets però s’encallen amb el 3de8. Els Nens roden la gamma alta de set

02 septiembre 2019 07:30 | Actualizado a 02 septiembre 2019 10:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Santa Rosalia va tornar a viure ahir una gran jornada castellera per part de la colla local. La plaça de la vila de Torredembarra va confirmar el millor estat de forma dels Nois de la Torre d’enguany.

La formació local va obrir la diada amb l’estrena del 3de7 amb el pilar, el primer que fan aquest any. El castell va pujar plàcid però amb falta de ritme. Tot i això, es va presentar estable en tot moment i no va patir cap problema.

En segona ronda, els d’en Dani Marín van apostar pel seu castell insígnia, el 3de7 per sota. Un cop més, els torrencs van fer esclatar la plaça després d’una gran lluita amb un castell que, tot i tenir més que consolidat, sempre l’han de treballar de valent.

A la tercera ronda van completar el segon 4de7 amb el pilar de l’any després d’un peu desmuntat.

L’estructura del quatre no va pujar amb les millors mides i els pilars del castell anaven desencarant-se fins a anar perdent la forma. Tot i això, els locals van poder-lo afrontar amb solvència i èxit, completant la millor diada de la temporada.

Els qui no ho van tenir tan fàcil van ser els Xiquets de Tarragona, ensopegant amb el 3de8 a les portes de coronar-lo. Els matalassers van refermar les dues següents rondes amb el 5de7 i el 7de7 per tal de reconduir la diada i afrontar en quarta ronda el 4de8.

El carro gros estava molt obert als pisos inferiors i es va anar tancant als superiors a mesura que anava pujant la canalla. El castell va pujar pausat i amb falta de ritme, desgastant lleugerament la formació. Tot i això, el van aconseguir assolir amb èxit.

Els Nens del Vendrell, després de les vacances, van afrontar Santa Rosalia de rodatge per anar agafant ritme aquest mes de setembre.

Els del Vendrell van descarregar el 5de7, el 4de7 amb el pilar, el 2de7 i el vano de cinc, castells que no van presentar cap dificultat per als de la camisa vermella per tal d’afrontar nous reptes a les pròximes setmanes.

Les festes de la Mare de Déu del Camí de Cambrils van veure el triomf dels locals, signant la millor diada de l’any. Els locals tenien ganes de fer gran la seva festa major en una diada on van aconseguir arrossegar un alt nombre de camises.

Els de la camisa grana van obrir forts amb el 4de7, castell que no feien des de l’any passat i que el van assolir en una sola ocasió. Una estructura que van defensar amb un bon treball i gestió.

En segona ronda van recuperar el 3de7 després de descarregar-lo la temporada passada fins a cinc vegades. L’estructura va començar a patir la rengla en la sortida de l’enxaneta. Tot i això, ho van saber defensar amb solvència.

Els de Cambrils van completar la ronda de castells amb el 5de6 de tràmit, assolit amb èxit, i en acabar la colla demanava afegir un pis més.

Els Xiquets de Reus també van arrossegar un alt nombre de camises amb ganes d’assolir bons objectius.

La primera ronda se’ls va travar el 4de8, havent-lo de desmuntar dues vegades per una complicació al pom tot i presentar un tronc i una pinya molt ben lligada i sòlida.

Tot i això van decidir afermar i agafar confiança amb un 3de8 de postal que va presentar alguns canvis en l’alineació pensant en posar-lo sobre el folre de cara a aquest mes de setembre i sumant un 5de7 amb projecció de recuperar la catedral.

Comentarios
Multimedia Diari