Els bombers treballen en cinc incendis a Solivella, Cambrils, Reus, Vila-seca i Calafell

Els bombers han mobilitzat tres dotacions terrestres -dels parcs de Montblanc i Valls- i dues avionetes en el de Solivella, que podria haver creamt mitja hectàrea

19 junio 2017 15:54 | Actualizado a 17 noviembre 2017 17:04
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

A les cinc de la tarda d'avui dilluns els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís d'un incendi al terme municipal de Solivella (Conca de Barberà). L'alertant, que es trobava al Coll de Belltall, ha indicat que veia una columna de fum.

Els bombers han mobilitzat tres dotacions terrestres -dels parcs de Montblanc i Valls- i dues avionetes, que han localitzat el foc al camí del cementiri. Es tracta d'un foc agrícola. Segons dades provisionals podria haver cremat mitja hectàrea.

Aquest no estat l'únic foc de vegetació d'avui al Camp de Tarragona. A tres quarts d'onze del matí han cremat 150 metres quadrats de matoll als marges de l'autopista AP-7, a Cambrils. Minuts abans de la una de la tarda una dotació de bombers s'ha traslladat al Camí Fondo de Vila-seca per sufocar un altre incendi. Les tasques han durat una hora. D'altra banda, poc abans de les tres de la tarda han cremat 3.000 metres quadrats de matoll a la cruïlla de les avingudes Europa i Luxemburg, a Reus.

Finalment, els bombers treballen per extingir un incendi que ha començat cap a les cinc de la tarda a la zona de Calafell Park. Les flames han començat per causes que es desconeixen en una zona de matoll i al costat d'un terreny agrícola. La ràpida actuació dels bombers ha evitat la propagació i en mitja hora han aconseguit perimetrar l'incendi.

Comentarios
Multimedia Diari