'Estem molt cansats, tenim ganes d'arribar a casa i relaxar-nos perquè no hem dormit en tota la nit'

Els veïns de la urbanització Font de la Gavatxa de Bonastre confien que el foc de la Pobla de Montornès amaini i els permeti tornar a casa

19 mayo 2017 18:32 | Actualizado a 21 mayo 2017 16:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Notícia relacionada: Els Bombers confien donar per controlat l'incendi de la Pobla de Montornès aquest vespre

La trentena de persones desallotjades a causa de l'incendi de la Pobla de Montornès (Tarragonès) esperen poder tornar a casa aquest vespre. Es tracta dels veïns de la urbanització de la Font de la Gavatxa, al terme municipal de Bonastre, que els Bombers van decidir desallotjar divendres a la tarda de manera preventiva. Set d'ells han passat la nit al centre cívic del municipi, mentre que la resta s'han reubicat a casa d'amics i familiars. El Luís Miguel García és un dels veïns desallotjats i, en declaracions a l'ACN, assegurava que estan "molt cansats" després de passar la nit sense dormir. "Tenim moltes ganes de tornar a casa i relaxar-nos", ha expressat García, qui ha apuntat que en cap moment van tenir sensació de por, ja que les flames no van arribar a la urbanització.

Els veïns de la urbanització Font de la Gavatxa ja porten gairebé 24 hores fora de casa després que aquest divendres a la tarda els desallotgessin preventivament a causa de l'incendi de la Pobla de Montornès. L'Ajuntament de Bonastre i la Creu Roja van habilitar el centre cívic municipal perquè els veïns hi poguessin passar la nit i també la resta del dia fins que puguin tornar a casa seva. 

Un d'ells, en Luís Miguel García, es mostrava molt cansat per la situació després de no dormir en tota la nit. Segons ha relatat, els Mossos van anar a casa seva el divendres al voltant de les set de la tarda per avisar-los que havien de marxar. Ell i la seva dona van decidir endur-se tots els animals amb ells –gossos i gats-, tot i que, segons ha explicat, en cap moment van tenir la sensació de perill, ja que les flames no van entrar dins de la urbanització. 

Un altre dels veïns que aquest dissabte a la tarda es troba al centre cívic de Bonastre és en Fèlix Gutiérrez, que té una segona residència a la urbanització de la Font de la Gavatxa. Gutiérrez no es trobava a la casa en el moment que es va declarar el foc i ha explicat que s'ha anat informat de com es desenvolupava l'incendi a través del grup de Whats App que tenen amb tots els veïns. 

Els bombers confien donar per controlat l'incendi aquest dissabte al vespre, moment en què els veïns ja està previst que puguin tornar a casa seva.

Comentarios
Multimedia Diari