Fabián Huguet, nou president del Col·legi d'Administracions de Finques

L'empresari salouenc guanya els comicis amb el 70% dels vots escrutats. Les eleccions també han renovat un vicepresident, un tresorer i dos vocals.

03 octubre 2018 11:41 | Actualizado a 04 octubre 2018 12:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Col·legi d'Administracions de Finques de Tarragona (COAFT) ha renovat cinc membres de la junta en les eleccions celebrades aquest dimarts a la seu, ubicada a la Plaça de Ponent.

La candidatura guanyadora està formada per Fabián C. Huguet Tous, Jordi Borrell Cañellas, Pere Compte Coca, Joan Falguera Guardiola i Rosa M. Marco Bujeda. El primer exercirà de president i els altres membres ocuparan una vicepresidència, la tresoreria i dues vocalies.

A diferència d'altres renovacions de Col·legis, la resta d'integrants de la junta (l'altre meitat) es canviaran d'aquí a dos anys tal i com estableixen els estatuts.

Fabian, empresari salouenc de 53 anys va aconseguir una aclaparadora victòria amb 241 vots a favor i 92 en contra, que en percentatge és del 70%.

El president ha manifestat la seva alegria en ocupar aquest càrrec i ha manifestat que pretén fer moltes coses, però sobretot aproximar el COAFT als col·legiats (actualment a la província n'hi ha 257) i també difondre la tasca a tots els punts de la província: "representem a tots i no podem oblidar-nos dels que estan més lluny de Tarragona", explica Huget.

Comentarios
Multimedia Diari