Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Fernández Díaz entrega dues medalles al mèrit de Protecció Civil a Tarragona

El ministre de l'Interior també ha inaugurat una exposició a la subdelegació del Govern

ACN

Whatsapp
El ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, entregant la medalla al mèrit de Protecció Civil, a títol pòstum. Foto: ACN

El ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, entregant la medalla al mèrit de Protecció Civil, a títol pòstum. Foto: ACN

Aquest dilluns el ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, ha visitat Tarragona acompanyat de la delegada del Govern a Catalunya. Fernández Díaz ha presidit l'acte de lliurament de dues medalles al mèrit de Protecció Civil. Una d'aquestes medalles s'ha concedit, a títol pòstum, a un avi de Cunit que va morir en llançar-se a l'aigua per salvar la seva néta de 8 anys i un amic d'ella.

La néta i el seu pare -que és agent de la Guàrdia Civil- han estat els encarregats de rebre la medalla. L'altra condecoració s'ha entregat a un coronel d'aquest cos policial. En el mateix acte s'han lliurat 23 diplomes de reconeixement a voluntaris dels serveis oficials de Protecció Civil durant els últims 25 i 30 anys. 

Posteriorment, el ministre de l'Interior ha inaugurat l'exposició "La Guàrdia Civil front el Terrorisme. Per la llibertat, per les víctimes", al vestíbul de la subdelegació del govern espanyol, visitable fins al 4 de març. La mostra ret un homenatge a les víctimes del terrorisme en atemptats contra la Guàrdia Civil.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También