Ferran Bel: 'El pitjor error que podríem cometre des de Catalunya seria no votar'

El candidat de Junts per Catalunya al Congrés ha volgut posar de manifest que “les urnes sempre són la solució”

10 noviembre 2019 11:31 | Actualizado a 10 noviembre 2019 11:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El candidat de Junts per Catalunya al Congrés, Ferran Bel, ja ha exercit el seu dret a vot quan passaven pocs minuts de les 12 hores del migdia. Posteriorment, des del centre multiusos de Remolins, a Tortosa, Bel ha fet declaracions als mitjans de comunicació, explicant que des de la seua candidatura “hem fet una campanya molt intensa, intentant arribar a tots els racons del nostre territori per explicar el nostre projecte”. 

El candidat ha volgut posar de manifest que “les urnes sempre són la solució”, i en aquesta línia ha convidat a tots els catalans a anar a votar. “En aquest moment tant repressiu que estem vivint a nivell de país, ningú es pot quedar a casa”, exposava Bel, remarcant que “hem de seguir demostrant la nostra ferma oposició a la sentència, i una de les millors maneres de fer-ho és amb el nostre vot”.

Bel ha volgut acabar tornant a demanar a tots els ciutadans que vagin a votar. “Hem de ser molt conscients que si avui no anem a votar altres sí que hi aniran, i els escons es repartiran igual: el pitjor error que podríem cometre des de Catalunya seria no votar”, ha conclòs.

Comentarios
Multimedia Diari