Horaris del cementiri per Tot Sants a Tarragona

L'espai estarà obert del 21 d'octubre al 2 de novembre ininterrompudament.

16 octubre 2017 17:42 | Actualizado a 16 octubre 2017 17:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

S’apropa la festivitat de Tots Sants, el cementiri de Tarragona rep una allau de visitants que vénen a recordar els seus difunts traspassats, i a retre’ls l’homenatge que mereixen, és per això que el cementiri de Tarragona, adequa el recinte per a fer-lo més accessible al públic, a la vegada que més planer i reconfortant per aquelles persones que el visiten.

Per facilitar l’accés dels visitants del dia 21 d’octubre al dia 2 de novembre romandrà obert ininterrompudament des de les 9 h. fins a les 19 h. Com anem fent aquests darrers anys, els dies 31 d’octubre, 1 i 2 de novembre es podrà fer l’accés per la porta del Camí del Loreto (davant el pàrquing de la rotonda) els dies 31 d’octubre i 1 de novembre de 9 h. a 19 h., i el dia 2 de novembre de 9 h. a 14 h. per a facilitar l’entrada al cementiri a les persones amb mobilitat limitada i descongestionar l’entrada principal.

Com cada any podran trobar un Punt d'Informació a l'entrada principal per poder consultar i buscar la ubicació de les persones inhumades en aquest cementiri. L'autobús municipal incrementarà els horaris de la línia 6. L’Arquebisbat de Tarragona en col·laboració de l’Empresa Mixta de Serveis Fúnebres Municipals de Tarragona, S.A., celebra la missa el dia 2 de novembre a les 20 h. a la Catedral, pel sufragi dels fidels difunts tarragonins, morts des del primer de novembre del 2016, oficiada per l'arquebisbe Jaume Pujol.

Així mateix a la capella del cementiri de Tarragona, es celebrarà el Sant Rosari el dia 1 de novembre a les 16 h., i el dia 2 diada dels fidels difunts, s’oficiarà la Santa Missa a les 9 h. i a les 11 h., a càrrec de Mossèn Magí Mejías, en substitució de Mossèn Joan Aragonès, que ha estat oficiant les misses aquest darrers anys.

Comentarios
Multimedia Diari