Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Jigsaw British School recapta 150 quilos per a Càritas del Catllar

Ha aprofitat el Harvest Festival per conscienciar als seus alumnes de la importància de la solidaritat.

Diari de Tarragona

Whatsapp
L'escola britànica farà més accions solidàries al llarg del curs.

L'escola britànica farà més accions solidàries al llarg del curs.

Durant els mesos de setembre i octubre i seguint amb els valors i currículum britànic de l’escola, Jigsaw British School ha celebrat el Harvest Festival, una festa molt antiga que es celebrar arreu del món en la qual és dona gràcies pels aliments cultivats i per l'esforç de totes aquelles persones que fan la collita.

L’escola britànica ha aprofitat aquesta festivitat per conscienciar als seus alumnes que existeix un gran número de persones que viuen amb moltes dificultats.

Per això, Jigsaw British School ha organitzat una recollida d'aliments a tota l'escola per a la fundació Càritas El Catllar on s’ha recollit més de 150 quilos d'aliments.

Aquesta acció s’emmarca dins del programa Jigsaw Smiles que ha desenvolupat l’escola britànica. Al llarg del curs escolar 2017-2018, Jigsaw British School realitzarà més accions solidàries, dirigides exclusivament a les mares i pares dels alumnes, amb l’objectiu d’aportar el seu granet de sorra a les diferents entitats solidàries del territori.

Temas

  • El Catllar

Comentarios

Lea También