Tarragona Montblanc

La Festa Major de Montblanc prioritzarà els actes «essencials»

L’Ajuntament prendrà totes les mesures sanitàries pertinent davant de la Covid-19

REDACCIÓ

Whatsapp
Foto: DT

Foto: DT

L’Ajuntament de Montblanc vol celebrar la Festa Major, que està prevista del 7 a l’11 de setembre, prenent totes les mesures de seguretat i de prevenció necessàries per mantenir la màxima seguretat sanitària en tots els àmbits. I està confeccionant un programa d’actes on es prioritzen aquells aspectes «més identificatius i essencials de la festa major».

Tots els actes i espectacles que se celebrin es faran prenent les mesures de distanciament, higiene i seguretat que ens aconsellen i/o obliguen els governs, basades en decisions científiques. Per aquest motiu, molts actes de la quedaran suspesos, d’altres seran modificats, canviaran d’espais habituals, els aforaments seran limitats i es vetllarà, sempre, per la màxima seguretat.

Així, enguany no es podrà celebrar el Beu les Bèsties, la Convidada dels Veguers, la Festa Flaix, així com els correfocs. Són actes amb molta aglomeració de gent on és difícil controlar un aforament limitat. L’epicentre de la Festa Major es traslladarà de la plaça Major a la plaça de Sant Francesc, molt més àmplia.

Tanmateix, el programa d’actes procurarà mantenir, per sobre de tot, els elements més característics de la festa amb actes culturals, socials, religiosos, musicals i lúdics per tots els públics. Per tot això, tindrà menys actes dels habituals i se’n modificaran molts d’altres, però «no es renuncia a aquells elements que identifiquen la nostra festa major i que, en darrer terme, ens singularitzen com a poble», apuntan des del consistori.

Tampoc s’editarà el programa d’actes en format paper, tenint encompte els canvis que es puguin anar fent dia a dia. Així, tots els actes i novetats¡ referents a la Festa Major s’aniran anunciant a través de l’ebando i de les xarxes socials de l’Ajuntament.

Temas

Comentarios

Lea También