Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Guàrdia Civil de Tarragona subhasta 621 armes

492 escopetes, 12 rifles, 39 carabines, 51 pistoles, 19 revòlvers i vuit armes d'avantcàrrega

Diari de Tarragona

Whatsapp
Un agent de la Guàrdia Civil mostra diverses armes. Imatge publicada el 13 d'octubre de 2017

Un agent de la Guàrdia Civil mostra diverses armes. Imatge publicada el 13 d'octubre de 2017

La Guàrdia Civil subhastarà el 23 d'octubre a la Comandància de Tarragona un total de 621 armes, en una licitació oberta a tots aquells que disposin de llicència d'armes. Les armes es licitaran en lots en la seva valoració inicial. Hi ha 492 escopetes, 39 carabines, 12 rifles, 51 pistoles, 19 revòlvers i vuit armes d'avantcàrrega. Totes estaran exposades a la Comandància de dilluns a divendres de la setmana vinent, de 9 hores a 13 hores. Els interessats hauran d'efectuar l'ingrés de la fiança i posteriorment el total del valor de les armes adquirides a la Caixa General de Dipòsits de la Delegació d'Hisenda.

Totes estaran exposades a la Comandància de dilluns a divendres de la setmana vinent, de 9 hores a 13 hores

En cas que es facin dues o més propostes per un mateix lot o el mateix preu, els interessats o els seus representants han d'assistir a l'acte de subhasta perquè, en aquest cas, es resoldria l'empat amb una licitació al més-dient, és a dir, augmentant l'oferta en fraccions mínimes d'un euro.

Temas

Comentarios

Lea También