Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Pobla de Mafumet i l'Obra Social ''la Caixa'' ajuden als més necessitats

Segons el conveni, l’entitat lliurarà al consistori 2.500 euros, que seran destinats a ajudar els alumnes més vulnerables de la llar d’infants.

Diari de Tarragona

Whatsapp
L’Ajuntament de La Pobla de Mafumet i l'Obra Social

L’Ajuntament de La Pobla de Mafumet i l'Obra Social "la Caixa" han formalitzat aquest matí la renovació del conveni.

L’Ajuntament de La Pobla de Mafumet i l'Obra Social "la Caixa" han formalitzat aquest matí la renovació del conveni que, des de fa uns anys, mantenen amb l’objectiu d’oferir el seu suport a les famílies del municipi en situació de risc d’exclusió social.

Aquest acord representa una aposta clara del consistori pobletà i l'Obra Social "la Caixa" per fer costat als col·lectius més vulnerables, a través de la creació, l’impuls o el suport de projectes amb finalitats socials.

Joan Maria Sardà, alcalde de La Pobla, i Alexis Gómez, director d’Institucions de Caixabank, han rubricat aquest acord segons el qual l’Obra Social “la Caixa” aportarà 2.500 euros a l’Ajuntament, que destinarà aquests nous recursos al desenvolupament dels diferents programes socials municipals de suport a les persones en risc d’exclusió social.

En aquest sentit, la dotació íntegra del conveni signat avui serà destinada a la concessió de beques menjador per als alumnes de la llar d’infants que es trobin en una situació econòmica més vulnerable.

D’aquesta manera, l'Ajuntament de La Pobla, amb la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa”, farà costat a les famílies en situació de risc d’exclusió social a través d’aquestes beques menjador, que garanteixen que els infants beneficiaris tinguin una nutrició adequada. Les beques seran concedides a través de l’AMPA del centre educatiu, des d'on seran gestionades les peticions i adjudicacions vinculades a aquest pla d’ajuts.

Temas

  • La Pobla de Mafumet

Comentarios

Lea También