Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La URV també està entre les 100 millors universitats 'joves' del món

Quatre centres catalans es troben entre els 150 millors del món de menys de 50 anys

Europa Press

Whatsapp
Edifici del rectorat de la URV

Edifici del rectorat de la URV

Quatre universitats catalanes, l'Autònoma de Barcelona (UAB), la Pompeu Fabra (UPF), la Rovira i Virgili (URV) de Tarragona i la Politècnica de Catalunya (UPC), es troben entre les 150 millors del món de menys de 50 anys, segons el rànquing '150 Under 50 Rànquings 2016' de Times Higher Education.

La classificació situa la UAB a la dotzena posició, la UPF al número 15, la URV al 83 i la UPC, entre els llocs 101 i 150.

D'altres sis universitats espanyoles es troben en aquest rànquing de Times Higher Education, amb la Universitat Autònoma de Madrid (UAM) al lloc 71.

Les altres cinc universitats espanyoles es troben entre els llocs 101 i 150, i són la Universitat d'Alcalá, la del País Basc, la Carlos III de Madrid, la Politècnica de València i la de Vigo.

La classificació '150 Under 50 Rànquings 2016' està comandada per l'Escola Politècnica Federal de Lausana (Suïssa), la Universitat Tecnològica de Nanyang (Singapur), la Universitat de Ciència i Tecnologia de Hong Kong i la Universitat de Maastricht (Holanda).

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También