L’alcalde de la Canonja signa un conveni amb Iqoxe de col•laboració amb Càritas local

La companyia també donarà més de 4.000 litres de gel higienitzant

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Ajuntament de la Canonja

FOTO: Ajuntament de la Canonja

L’alcalde de la Canonja, Roc Muñoz ha signat aquest matí de dimarts un conveni de col·laboració amb l'empresa Indústries Químiques de l'Òxid d'Etilè (Iqoxe) per a facilitar l'aportació econòmica que pretén realitzar Iqoxe per a les activitats socials que duu a terme l'entitat Càritas en el municipi de la Canonja, en el marc de la situació d'emergència sanitària i social generada pel risc de propagació del Covid-19.

L’empresa finançarà durant els pròxims sis mesos el  banc d’aliments de Càritas la Canonja que atén les necessitats dels veïns més vulnerables, la situació dels quals s'ha vist agreujada per la crisi de la Covid-19. L'acord de col·laboració està impulsat per l'alcalde de la Canonja, Roc Muñoz, Càritas diocesana i l'empresa filial de CL Grup Industrial.

“En moments com els que estem vivint s’agraeix molt les aportacions que es fan per part de les empreses i en aquest cas concret per part d’IQOXE, això demostra la sensibilitat social i la implicació que hi ha amb la gent del territori”, comenta l’alcalde Roc Muñoz.

Aquesta contribució permetrà que Càritas la Canonja assorteixi cada mes a les famílies més necessitades amb productes de primera necessitat com 3.255 litres de llet, 618 paquets de pasta o 750 litres d'oli d'oliva entre molts altres aliments. Quant als productes d'higiene personal, CL Grup Industrial donarà 705 ampolles de gel de bany, 960 litres de detergent per a la roba i 960 litres de netejador.

La companyia també aportarà 4.000 unitats de gel fabricat per Perseida Bellesa, marca de cosmètica, perfumeria i higiene de CL Grup Industrial.

Per la seva banda, l'Ajuntament ha incrementat la subvenció anual prevista a Càritas de 3.000 euros, fins a 8.000.

Temas

Comentarios

Lea También