Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L’arbre dels desitjos ja llueix els missatges dels infants de Tarragona

Els nens han deixat a les diverses branques de l'arbre el seu missatge perquè presideixi el hall de l'Ajuntament fins acabar les festes

Jordi Cabré

Whatsapp
FOTO: Fabián Acidres

FOTO: Fabián Acidres

Dos nens i nenes representant totes les escoles de la ciutat han participat aquest matí en l'acte de penjada de les targetes. El vestíbul de l'Ajuntament s'ha ompler de gom a gom de pares, familiars i nens que havien estat seleccionats a les seves pròpies escoles per penjar el seu desig.

Els nens que han penjat el seu desig s'han fet una foto de família. FOTO: Anna Fusté

Alumnes de tercer i quart de primària de tots els centres educatius han treballat els bons propòsits a l'aula i una selecció dels missatges ja penja a l'arbre de grans dimensions que presideix l'entrada del Palau Municipal.

L'alcalde i els regidors que han assistit a l'acte han ajudat a la canalla a penjar els desitjos. FOTO: Fabián Acidres

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha donat la benvinguda a nens i nenes, famílies i mestres i ha recordat que “els vostres desitjos són com a llums que il·luminen el Nadal”.

La coral de la Escola de Música de Tarragona ha cantat nadales. FOTO: Fabián Acidres

L'activitat s'emmarca en la campanya "Tarragona, un Nadal per compartir", que agrupa totes les activitats que es desenvolupen a la ciutat durant aquestes festes, i també sota el paraigua de Tarragona Ciutat Educadora i Ciutat Amiga de la Infància.

L'acte s’ha tancat amb la interpretació de nadales a càrrec dels alumnes de l'Escola Municipal de Música i amb una xocolatada per a tots i totes les participants.

Temas

Comentarios

Lea También