Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Marina Rossell, cap de cartell de les Nits d’Estiu de Montblanc

La cantant penedesenca presentarà el seu darrer treball discogràfic "Cançons de la resistència" un disc contra la guerra

Diari de Tarragona

Whatsapp
Marina Rossell actuarà al claustre de Sant Francesc a les 10 de la nit.

Marina Rossell actuarà al claustre de Sant Francesc a les 10 de la nit.

La primera activitat tindrà lloc aquest dimecres, 19 de juliol, a dos quarts de 9 del vespre. L’Antic Hospital de Santa Magdalena de Montblanc serà la seu d’un concert de piano protagonitzat pel barceloní Melani Mestre, reconegut per la crítica internacional com un dels pianistes i directors d’orquestra més prestigiosos en l’àmbit mundial. L’entrada al recital té un preu de 5 euros i s’inclou dins la programació, també, del Salou Music Festival.

El mateix festival musical de Salou ha programat una altra actuació a la Vila Ducal. L’Antic Hospital de Santa Magdalena acollirà el dia 2 d’agost, a dos quarts de 9 del vespre, un concert de guitarra protagonitzat per José Galeote i José Isidoro Ramos. El preu de l’entrada és de 5 euros.

El 10 d’agost arriba el plat fort de les Nits d’Estiu 2017. El claustre de Sant Francesc serà l’escenari, a les 10 de la nit, del concert de la cantant penedesenca Marina Rossell, que presentarà a la nostra vila el seu darrer treball discogràfic, Cançons de la resistència. Un disc contra la guerra, i en què s’inclouen cançons que han mogut el món, plenes d’amor i d’emoció, i que compta amb la participació dels Manel, Enric Montefusco (Standstill) i Paco Ibáñez, i amb la col·laboració de l’associació Amical de Ravensbrück. El preu de l’entrada és de 10 euros si és anticipada i 15 euros a taquilla.

Temas

Comentarios

Lea También