Menús, perruqueria i autorentat per a gossos en una cafeteria de Valls

Fa pocs dies que el local ha obert portes i encara hi ha molta feina a fer, però ja es preveuen xerrades relacionades amb el món caní per tal d´ajudar la gent a entendre´s amb la seva mascota

19 mayo 2017 21:24 | Actualizado a 22 mayo 2017 12:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Baixant per la carretera de Montblanc de Valls, un s’adona que ha obert una nova cafeteria. Fins aquí, res d’extraordinari, però al cartell hi diu: Dog Cafè. Cafeteria per a gossos? Doncs sí, Valls compta des de divendres passat amb un espai dedicat als cans. Bé, els seus amos també hi tenen cabuda, de moment no hi ha restriccions.

Al capdavant hi ha Julio Arcos, que compta amb una Enginyeria Tècnica en Telecomunicacions i un màster en Business Administration; i Laura Navarro, ensinistradora canina professional, especialista en gossos sords i un llarg etcètera de títols i cursos relacionats amb el món caní que la converteixen en la persona ideal per dur endavant una iniciativa d’aquestes característiques, ja que, tal com remarca, «no es tracta d’una cafeteria on únicament els gossos poden entrar, sinó que la voluntat és que es converteixi en un club social, un punt de trobada».

Fa pocs dies que el local ha obert portes i encara hi ha molta feina a fer, però ja es preveuen xerrades relacionades amb el món caní per tal d’ajudar la gent a entendre’s amb la seva mascota. La Laura remarca que vol que es creï un espai de debat, però no de discussió. «Hi ha molts mètodes, però des d’aquí sempre incidirem en l’ensinistrament en positiu. Està bé que la gent opini, però no s’acceptarà que es defensi el càstig», explica.

 

Des d’un cafè a una dutxa

L’establiment ofereix als seus clients tot allò que és habitual en una cafeteria. El tret diferencial és que els gossos, que sempre han d’estar lligats, també compten amb el seu propi menú amb pinsos de diferents tipus i galetes que podran menjar mentre estan estirats en uns llits pensats expressament per a ells. El servei, però, va més enllà del que podria ser una simple ‘cafeteria per a gossos’. En una sala al costat, hi ha un autorentatge caní que ja està en funcionament i, properament, també es posarà en marxa una perruqueria i una zona de massatges.

En aquest sentit, Laura Navarro destaca que ja existeixen altres establiments que deixen entrar gossos, «però no hem trobat cap altre cafeteria a l’Estat amb tots els serveis que nosaltres oferim, així que en aquest sentit som pioners».

És difícil concebre una cafeteria on s’ofereixen serveis tan variats, però asseguren que no han tingut cap problema per aconseguir les llicències. «Els tràmits han estat lents, però com qualsevol negoci que vulguis obrir», remarca Julio Arcos.

Comentarios
Multimedia Diari