Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Més de 40 carpes i 2.000 'porta a porta'

El PSC vol dur a terme una campanya electoral de proximitat amb la ciutadania. Per això ha renunciat a tenir un local electoral al centre de Reus i el substituirà per la instal·lació de més de 40 carpes informatives en diferents barris

Redacció

Whatsapp
Fotografia oficial de la candidatura del grup socialista. Foto: Cedida

Fotografia oficial de la candidatura del grup socialista. Foto: Cedida

El PSC vol dur a terme una campanya electoral de proximitat amb la ciutadania. Per això ha renunciat a tenir un local electoral al centre de Reus i el substituirà per la instal·lació de més de 40 carpes informatives en diferents barris. A més, s’ha fixat com a objectiu la realització de 2.000 ‘porta a porta’ i reunions diàries amb les diferents entitats de la ciutat durant els dies de campanya. Vallès va assegurar ahir que renunciar a un espai electoral cèntric «segueix la línia que hem anat fent durant els darrers tres anys, de ser a prop dels ciutadans per explicar-los els nostres compromisos i el nostre projecte per a Reus».

Temas

  • Municipals 2015

Comentarios

Lea También