Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Més de 500 participants ja s’han inscrit a la cursa “Women Race El Corte Inglés”

El dimecres, 4 d’octubre, és la data límit per fer la inscripció

El Corte Inglés organitza diferents activitats paral·leles al voltant d’aquesta cursa solidària.

Diari de Tarragona

Whatsapp

Més de 500 persones ja s’han inscrit a la quarta edició de la Women Race El Corte Inglés. Una cursa solidària i amb un marcat caràcter festiu i popular que transcorre pels carrers més cèntrics de Tarragona, i que enguany, estrena un nou circuit més urbà. I al voltant d’aquesta cita, El Corte Inglés ha preparat diferents activitats gratuïtes obertes a tothom i limitades a l’aforament de l’espai. Demà, a les 19.00 h, la sala Àmbit Cultural acollirà la conferència ‘Com m’he d’alimentar per fer una cursa popular’ a càrrec del nutricionista esportiu, Robert Bausells. L’endemà, a les 12.00 h, a la Rambla President Companys, hi haurà una master class de zumba i el dilluns 2 d’octubre, a les 19.00 h, a la sala Àmbit Cultural hi haurà una sessió de pilates. Aquestes tres activitats es fan amb la col·laboració del centre esportiu Viding Sant Jordi. Finalment, el dimarts 3, a les 18.00 h, la psicòloga i coordinadora d’AFANOC Tarragona, Naiara Mestres, ens parlarà dels factors emocionals en el càncer infantil.


A més, del 4 al 7 d’octubre, el Departament d’Esports potenciarà el servei gratuït d’anàlisi de petjada. Mitjançant una cinta de córrer i una càmera connectada a un ordinador, el programa analitza el tipus de petjada i ajuda a millorar el rendiment de l’atleta. Aquesta anàlisi permet veure la superfície de suport del peu, la distribució del pes i les diferents pressions que suporta cada peu. Els resultats ajuden a recomanar el calçat més adient a cada tipus de corredora, així com a prevenir lesions.


Fins dimecres vinent encara són obertes les inscripcions de la Women Race, una cursa solidària organitzada per l’Associació Esportiva Ciutat Vella, entitat sense ànim de lucre, i que compta amb el patrocini d’El Corte Inglés i la col·laboració de Tarragona 2018. La prova destinarà els beneficis a AFANOC Tarragona. Les persones que vulguin inscriure-s’hi poden fer-ho a través de la web womenraceelcorteingles.cat o de manera presencial al Departament d’Esports d’El Corte Inglés de Tarragona, ubicat a la cinquena planta. El preu de la inscripció és de 9€ presencial; i 9’40€ si es formalitza en línia.

Comentarios

Lea También