Més de 500 participants ja s’han inscrit a la cursa “Women Race El Corte Inglés”

El dimecres, 4 d’octubre, és la data límit per fer la inscripció

El Corte Inglés organitza diferents activitats paral·leles al voltant d’aquesta cursa solidària.

29 septiembre 2017 11:21 | Actualizado a 08 noviembre 2017 13:02
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Més de 500 persones ja s’han inscrit a la quarta edició de la Women Race El Corte Inglés. Una cursa solidària i amb un marcat caràcter festiu i popular que transcorre pels carrers més cèntrics de Tarragona, i que enguany, estrena un nou circuit més urbà. I al voltant d’aquesta cita, El Corte Inglés ha preparat diferents activitats gratuïtes obertes a tothom i limitades a l’aforament de l’espai. Demà, a les 19.00 h, la sala Àmbit Cultural acollirà la conferència ‘Com m’he d’alimentar per fer una cursa popular’ a càrrec del nutricionista esportiu, Robert Bausells. L’endemà, a les 12.00 h, a la Rambla President Companys, hi haurà una master class de zumba i el dilluns 2 d’octubre, a les 19.00 h, a la sala Àmbit Cultural hi haurà una sessió de pilates. Aquestes tres activitats es fan amb la col·laboració del centre esportiu Viding Sant Jordi. Finalment, el dimarts 3, a les 18.00 h, la psicòloga i coordinadora d’AFANOC Tarragona, Naiara Mestres, ens parlarà dels factors emocionals en el càncer infantil.


A més, del 4 al 7 d’octubre, el Departament d’Esports potenciarà el servei gratuït d’anàlisi de petjada. Mitjançant una cinta de córrer i una càmera connectada a un ordinador, el programa analitza el tipus de petjada i ajuda a millorar el rendiment de l’atleta. Aquesta anàlisi permet veure la superfície de suport del peu, la distribució del pes i les diferents pressions que suporta cada peu. Els resultats ajuden a recomanar el calçat més adient a cada tipus de corredora, així com a prevenir lesions.


Fins dimecres vinent encara són obertes les inscripcions de la Women Race, una cursa solidària organitzada per l’Associació Esportiva Ciutat Vella, entitat sense ànim de lucre, i que compta amb el patrocini d’El Corte Inglés i la col·laboració de Tarragona 2018. La prova destinarà els beneficis a AFANOC Tarragona. Les persones que vulguin inscriure-s’hi poden fer-ho a través de la web womenraceelcorteingles.cat o de manera presencial al Departament d’Esports d’El Corte Inglés de Tarragona, ubicat a la cinquena planta. El preu de la inscripció és de 9€ presencial; i 9’40€ si es formalitza en línia.

Comentarios
Multimedia Diari