Montblanc acull 6.500 visitants durant el primer cap de setmana de Clickània

El festival de Playmobil seguirà el 15 i 16 d'octubre

19 mayo 2017 17:51 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

n Prop de 6.500 persones han passat per Montblanc durant el primer cap de setmana del Festival de Clicks de Playmobil, Clickània. Els desplaçaments s’han vist condicionats per la pluja de diumenge, però cal destacar que aquest dissabte i diumenge, el recinte de Sant Francesc tornarà a obrir portes perquè la gent pugui seguir gaudint dels Clicks de Playmobil. Segons l’Àrea de Turisme i Projecció Exterior, els assistents han fet una «molt bona valoració» del festival i les novetats «han estat molt ben acollides».

Pel que fa al tipus de públic, majoritàriament ha estat familiar i de proximitat, amb una major presència de gent del Camp de Tarragona, seguida de les Terres de l’Ebre, l’àrea metropolitana de Barcelona, el Penedès, la Catalunya central i la plana de Lleida, amb un increment de visitants del País Valencià.

La fira es reprendrà el 15 d’octubre, amb el segon i últim cap de setmana de Clickània, tot seguint amb l’exposició de diorames temàtics i l’espai de vendes a l’antiga església de Sant Francesc i el claustre annex, jocs i tallers, actuacions al carrer o el concurs popular de diorames.

Comentarios
Multimedia Diari