Obre la primera escola de cinema de Tarragona

La productora Ayhe innaugura els tallers de ficció que impartirà

17 marzo 2021 19:16 | Actualizado a 17 marzo 2021 19:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest proper dimarts, dia 22 de març, obren les seves portes els Tallers de Cinema de Tarragona (TCT). Un nou espai docent especialitzat en continguts cinematogràfics per primera vegada a Tarragona. Ubicat al carrer Comte de Rius nº2, el centre començarà oferint tallers d’introducció als departaments d’una pel·lícula. Els professors són professionals i docents en actiu que actualment ja treballen a altres prestigioses escoles com la ESCAC.

Els Tallers de Cinema de Tarragona són una nova aposta per dinamitzar la cultura cinematogràfica de Tarragona. Impulsats per la productora de cinema tarragonina Ayhe Productions, els cursos tindran un format estable de caràcter trimestral. Són tallers d’entre 12h i 20h que, entre d’altres, permetran poder conèixer una mica més a fons com es crea la ficció al nostre país. Cineastes com el també tarragoní Adrià Guxens (Biznaga de Plata el 2020 a Màlaga), són alguns dels noms que ja preparen els seus tallers a l’escola.

“Era un somni que teniem des de fa molt de temps”, afirma l’impulsor dels Tallers, el productor i director David Aymerich. “Quan jo vaig voler iniciar el meu camí en el cinema no sabia per on començar” i, per tant, “m’hagués agradat poder comptar amb algun centre o taller que em pogués orientar una mica millor”. “Volem deixar clar que, igual que nosaltres farem cinema internacional des de Tarragona, també hi ha més món més enllà de Barcelona i Madrid”, sintetitza Aymerich.

Tota la informació dels tallers es podrà trobar als perfils digitals de l’escola així com a l’espai físic de la mateixa al centre de la ciutat. El primer taller que s’impartirà són 3 masterclass d’Adrià Guxens i, a l’abril, arribaran els tallers de guió, direcció i producció de cinema.

Comentarios
Multimedia Diari