Sabíeu que... Enyorarem els sabors de la històrica pastisseria Sanromà

"Molts anys al Concurs de Vins de la DO Tarragona" i " Males praxis del PSC local que emergiren en vigília electoral"
 

01 junio 2019 19:08 | Actualizado a 03 junio 2019 16:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Males praxis del PSC local emergiren en vigília electoral
Denunciem la utilització política que la regidoria de Cultura va efectuar del Seguici Popular en la jornada de reflexió. Que s’anunciïn 10.000 euros per a les entitats seria una bona notícia sempre i quan no fos a 24 hores d’unes eleccions i alhora s’hagués consensuat amb totes les entitats implicades. Així van anar els resultats del PSC. 

Enyorarem els sabors de la històrica pastisseria Sanromà
La pastisseria Sanromà havia cooperat amb el ‘Diari’ obrint-nos l’obrador per a un article sobre orígens històrics dels panellets. Amb el seu tancament es confirma la progressiva extinció d’un ofici artesà a Tarragona. Si hi afegim la baixada de persiana del Bar Boada, just al davant, veiem com s’esfuma un patrimoni humà de valor incalculable.

Desitgem molts anys al Concurs de Vins de la DO Tarragona
Enguany té lloc el 25è Concurs de Vins Embotellats de la Denominació Origen Tarragona. El seu consell regulador fou creat el 1945 i dos anys després s’aprovà el primer reglament per protegir els vins de licor (Tarragona Clàssics). Les modificacions de 1959, sumant els secs i semidolços, i posteriors han adequat la gamma de vins emparats.

Comentarios
Multimedia Diari