Tarragona acull l'exposició fotogràfica 'Inner landscapes'

Fins al 10 de juny es pot visitar aquest projecte creat fruit de la col·laboració entre els artistes Ramon Cornadó i Béatrice Bizot al Museu  d'Art Modern de la Diputació de Tarragona 

 

07 mayo 2018 13:12 | Actualizado a 07 mayo 2018 13:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Museu d'Art Modern de la Diputació de Tarragona acull fins al proper 10 de juny l'exposició fotogràfica "Inner landscapes", fruit de la col·laboració entre el fotògraf Ramon Cornadó i l'escultora Béatrice Bizot.

La mostra s'ha inaugurat aquest dijous en un acte al qual han assistit el diputat de Cultura de la Diputació de Tarragona, Joan Olivella; la directora del museu, Rosa Ricomà, i els creadors.

Aquesta proposta fotogràfica és l'obra de dos artistes que fusionen la seva visió i línies de treball de cada especialitat artística reflexionant sobre l'ésser humà contemporani, en relació a l’entorn físic com a metàfora del seu món intern.

L’escenografia construïda per a expressar aquesta idea ha estat la integració d’espais perifèrics, postindustrials o llocs inusuals de presència humana amb les figures arquitectòniques de l’escultora, alterant-ne completament l’escala a través de la fotografia.

El projecte es materialitza en un circuit expositiu que inclou la façana del Museu d'Art Modern, dues de les sales d'exposicions temporals i el pati interior del museu. Les fotografies de l'exposició oscil·len entre els 270 x 180 cm i els 130 x 90 cm impreses en lona. A més, hi ha un petit grup de 6 fotografies de 50 x 75 cm presentades en format i impressió clàssics.

Ramon Cornadó és un fotògraf tarragoní. La seva obra es mou actualment en dos àmbits ben diferenciats: l’observació i la interpretació de la realitat que ens envolta i, per l’altre costat, en l’expressió de la poesia visual.

Béatrice Bizot va néixer a Milà on va iniciar la seva carrera artística a l'Acadèmia de les Belles Arts de Brera. Els seus estudis van continuar al Center for the Arts de Midlan a Michigan, als Estats Units i posteriorment al departament d’escultura del Delta College de Michigan. 

Comentarios
Multimedia Diari