Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tarragona planta 350 arbres nous

Forma part del contracte de jardineria que obliga a substituir els trencats o morts i plantar-ne altres fins arribar a aquesta xifra

Diari de Tarragona

Whatsapp
Arbres plantats a l'avinguda Rovira i Virgili. FOTO: Aj. Tarragona

Arbres plantats a l'avinguda Rovira i Virgili. FOTO: Aj. Tarragona

La conselleria d’Espais Públics està executant durant els mesos de març i abril la reposició d’arbres en tota la ciutat. Aquesta actuació s’inclou en el nou contracte de jardineria de l’Ajuntament de Tarragona, que preveu la plantació i substitució de 350 arbres cada any.

Aquesta primera fase ja està en marxa i durant la mateixa s’actuarà en gairebé un centenar de carrers, places i espais de Tarragona. Aquestes intervencions es concentren majoritàriament a la zona centre de la ciutat, amb un total de 152, distribuïdes en 42 carrers i places.

En aquesta zona, el carrers Nou de Sant Pau (13) i Rovira i Virgili (11) són en els que més actuacions es realitzaran.

Pel que fa als barri de Ponent, es plantaran 98 arbres, sent els carrers Riu Onyar (11) i Sant Benilde (9) els que més reposicions concentraran. A Llevant, es reposaran 65 arbres, amb especial atenció a les platges de l’Arrabassada 812) i del Miracle (11). Les actuacions es completen a la zona Nord de Tarragona amb 35 reposicions.

Paral·lelament a la reposició d’arbres, el departament de Jardineria de la conselleria d’Espais Públics treballa en la poda i tractament fitosanitari de l’arbrat, les segues, la plantació d’arbustos o el desbrossament de bosc entre altres actuacions.

Temas

Comentarios