Tres ferits greus i dos lleus en una explosió en una botiga del carrer Rovira i Virgili

La deflagració s'ha ocasionat poc abans de les 12.45h d'aquest migdia en una màquina expenedora. El carrer ha quedat completament tallat

11 agosto 2017 10:55 | Actualizado a 10 noviembre 2017 09:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Poc abans de les 12.45h d'aquest migdia ha explotat una màquina expenedora  en una botiga de nova obertura situada situada al carrer Rovira i Virgili de Tarragona.

Al menys tres persones han resultat ferides de gravetat i ja han estat traslladades a l'hospital, mentre que altres dues han patit ferides lleus. Una d'elles també ha estat traslladada a l'hospital i l'altra ha estat atesa al mateix lloc dels fets pels serveis sanitaris.

El carrer ha quedat completament tallat pels vehicles d'emergència. Fins allà s'hi han desplaçat 6 dotacions dels Bombers de la Generalitat, 3 ambulàncies del SEM i diverses patrulles de la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra.

Els fets s'ha produït en un establiment de cafès i begudes calentes que té previst obrir les 24 hores al dia. Els operaris l'estaven muntant quan, per causes encara desconegudes, s'ha produït la deflagració.

L'explosió s'ha sentit per tota la zona. Els bombers han procedit a revisar l'interior de l'establiment

Comentarios
Multimedia Diari