Trio Fortuny homenatjarà Johann Sebastian Bach el pròxim dimarts al Metropol

El pròxim dimarts, 15 de gener, a partir de les 20 hores

09 enero 2019 13:09 | Actualizado a 09 enero 2019 13:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El pròxim dimarts, 15 de gener, a partir de les 20 h, el Teatre Metropol de Tarragona acull l’actuació del Trio Fortuny: Hommage à Johann Sebastian Bach.

Tres dels músics amb major inquietud i singularitat artística de la seva generació s’uneixen per articular un trio de caràcter estable que permeti desenvolupar un treball rigorós d’aproximació a algunes de les obres clau escrites per a una de les formacions de cambra per excel·lència, el trio amb piano. 

El violinista Joel Bardolet va realitzar els seus estudis superiors a l’ESMuC i posteriorment va cursar un màster a la prestigiosa Musikhochschule Freiburg amb la violinista francesa Muriel Cantoreggi, amb qui encara avui manté el contacte i la relació musical.

Pau Codina va començar els seus estudis de violoncel als 5 anys amb la professora Eulàlia Subirà, a l’Escola Municipal de Música de Manlleu. Ha debutat ja com a solista amb l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, l’Orquestra de la RTVE, la Simfònica del Vallès i la JONC.

El pianista Marc Heredia ha actuat en importants sales com L’Auditori de Barcelona, el Palau de la Música Catalana, l’Auditorio Nacional i la Fundación Juan March de Madrid. 

Comentarios
Multimedia Diari