Un espectacle multicolor mostrarà la pluralitat i riquesa del món casteller a Valls

La dotzena edició de la Nit de Castells lliurarà 14 premis i se celebrarà el pròxim dissabte

20 enero 2018 07:57 | Actualizado a 20 enero 2018 07:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La dotzena Nit de Castells fa una aposta enguany per l’espectacle audiovisual, que permetrà veure les millors imatges castelleres de la temporada en gran format, gràcies a una àmplia pantalla que presidirà l’escenari del Centre Cultural Municipal de Valls, la ciutat quilòmetre zero del món casteller. 


La gala tindrà diverses sorpreses i serà presentada pel periodista Carles Cortés. La dotzena edició de la Nit de Castells se celebrarà dissabte 27 de gener i lliurarà catorze premis de diferents categories, dos més que en la darrera cita. L’acte serà retransmès en directe a partir de les deu del vespre a través de La Xarxa per a les televisions locals de Catalunya, TAC12 i pel canal 159 de Movistar +. 


El leitmotiv de la dotzena Nit de Castells és ‘Tots els colors, tota la gent’ i estarà constituït per un còctel d’imatges, so i llums que oferiran una visió dinàmica i espectacular dels castells, gràcies a les imatges que servirà La Xarxa i que lluirà d’una manera destacada en la pantalla de grans dimensions que dominarà l’escenari. Els muntatges audiovisuals especialment elaborats per a l’ocasió, acompanyaran els diferents premis i buscaran l’espectacularitat i reforçar l’efecte sorpresa de la gala.


L’espectacle tindrà un efecte multicolor, amb el qual es pretén mostrar la pluralitat i la riquesa del món casteller. L’acte comptarà amb diverses accions, que tindran un acurat tractament audiovisual i que escenificaran diversos compassos dels castells.


Només dos dels catorze premis se saben amb antelació: els Premis Baròmetre Casteller, que es concedeixen a les colles que han pujat un pis descarregat en la temporada passada, i el de la Fotografia de l’any en categoria de votació popular, patrocinat per Repsol.

La resta de guardons es desvelen en la mateixa gala i ni els assistents ni els teleespectadors els coneixen abans. El catàleg de premis compta amb diversos jurats, amb l’objectiu de recollir sensibilitats i criteris plurals La Nit de Castells és una iniciativa de la Revista Castells i està organitzada per aquesta publicació, per l’Ajuntament de Valls, La Xarxa de Comunicació Local i TAC 12

Comentarios
Multimedia Diari