Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Un espectacle multicolor mostrarà la pluralitat i riquesa del món casteller a Valls

La dotzena edició de la Nit de Castells lliurarà 14 premis i se celebrarà el pròxim dissabte

Alba Tudó

Whatsapp
Imatge de la Nit de Castells en l’edició passada. FOTO: PERE TODA

Imatge de la Nit de Castells en l’edició passada. FOTO: PERE TODA

La dotzena Nit de Castells fa una aposta enguany per l’espectacle audiovisual, que permetrà veure les millors imatges castelleres de la temporada en gran format, gràcies a una àmplia pantalla que presidirà l’escenari del Centre Cultural Municipal de Valls, la ciutat quilòmetre zero del món casteller. 


La gala tindrà diverses sorpreses i serà presentada pel periodista Carles Cortés. La dotzena edició de la Nit de Castells se celebrarà dissabte 27 de gener i lliurarà catorze premis de diferents categories, dos més que en la darrera cita. L’acte serà retransmès en directe a partir de les deu del vespre a través de La Xarxa per a les televisions locals de Catalunya, TAC12 i pel canal 159 de Movistar +. 


El leitmotiv de la dotzena Nit de Castells és ‘Tots els colors, tota la gent’ i estarà constituït per un còctel d’imatges, so i llums que oferiran una visió dinàmica i espectacular dels castells, gràcies a les imatges que servirà La Xarxa i que lluirà d’una manera destacada en la pantalla de grans dimensions que dominarà l’escenari. Els muntatges audiovisuals especialment elaborats per a l’ocasió, acompanyaran els diferents premis i buscaran l’espectacularitat i reforçar l’efecte sorpresa de la gala.


L’espectacle tindrà un efecte multicolor, amb el qual es pretén mostrar la pluralitat i la riquesa del món casteller. L’acte comptarà amb diverses accions, que tindran un acurat tractament audiovisual i que escenificaran diversos compassos dels castells.


Només dos dels catorze premis se saben amb antelació: els Premis Baròmetre Casteller, que es concedeixen a les colles que han pujat un pis descarregat en la temporada passada, i el de la Fotografia de l’any en categoria de votació popular, patrocinat per Repsol.

La resta de guardons es desvelen en la mateixa gala i ni els assistents ni els teleespectadors els coneixen abans. El catàleg de premis compta amb diversos jurats, amb l’objectiu de recollir sensibilitats i criteris plurals La Nit de Castells és una iniciativa de la Revista Castells i està organitzada per aquesta publicació, per l’Ajuntament de Valls, La Xarxa de Comunicació Local i TAC 12

Temas

Comentarios

Lea También