Un llamp provoca l'incendi en una torre criogènica d'una empresa de productes químics de Valls

Tot i que en un primer moment s'ha activat el PLASEQCAT, després s'ha desactivat un cop el foc ha estat extingit pels propis mitjans de l'empresa i en comprovar Bombers de la Generalitat que no hi havia risc 

23 julio 2017 18:52 | Actualizado a 23 julio 2017 19:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Protecció Civil de la Generalitat ha activat aquesta tarda el Pla d'emergència exterior del sector químic de Catalunya (PLASEQCAT) en fase d'ALERTA per un accident a Valls Química, SA al polígon industrial de Valls. Aquesta instal·lació industrial està catalogada de risc químic d'acord a la normativa vigent i inclosa en els protocols d'activació del PLASEQCAT. Segons ha informat l’empresa, a les 18:23 s'ha produït un accident per l'Impacte d'un llamp a la torre Criogènica, en la que tenien productes dissolvents.

La pròpia empresa ho ha pogut controlar a les 18:36 hores sense necessitat d’ajuda externa  i ha informat que no hi havia cap perill per la població i que estava controlat. Aquest incident no ha provocat cap ferit.

Al lloc s'han desplaçat operatius dels Bombers de la Generalitat, dels Mossos d’Esquadra i del Sistema d’Emergències Mèdiques SEM, per fer una valoració dels danys materials i possibles afectats. El PLASEQCAT s’ha desactivat un cop fetes les revisions pertinents per part de Bombers de la Generalitat.

Comentarios
Multimedia Diari