Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Un llamp provoca l'incendi en una torre criogènica d'una empresa de productes químics de Valls

Tot i que en un primer moment s'ha activat el PLASEQCAT, després s'ha desactivat un cop el foc ha estat extingit pels propis mitjans de l'empresa i en comprovar Bombers de la Generalitat que no hi havia risc 

REDACCIÓ

Whatsapp
Imatge del polígon industrial de Valls.

Imatge del polígon industrial de Valls.

Protecció Civil de la Generalitat ha activat aquesta tarda el Pla d'emergència exterior del sector químic de Catalunya (PLASEQCAT) en fase d'ALERTA per un accident a Valls Química, SA al polígon industrial de Valls. Aquesta instal·lació industrial està catalogada de risc químic d'acord a la normativa vigent i inclosa en els protocols d'activació del PLASEQCAT. Segons ha informat l’empresa, a les 18:23 s'ha produït un accident per l'Impacte d'un llamp a la torre Criogènica, en la que tenien productes dissolvents.

La pròpia empresa ho ha pogut controlar a les 18:36 hores sense necessitat d’ajuda externa  i ha informat que no hi havia cap perill per la població i que estava controlat. Aquest incident no ha provocat cap ferit.

Al lloc s'han desplaçat operatius dels Bombers de la Generalitat, dels Mossos d’Esquadra i del Sistema d’Emergències Mèdiques SEM, per fer una valoració dels danys materials i possibles afectats. El PLASEQCAT s’ha desactivat un cop fetes les revisions pertinents per part de Bombers de la Generalitat.

Temas

Comentarios

Lea También