Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Una empresa francesa compra Privalia, amb uns 200 treballadors a l'Alt Camp

Vente Privée adquireix el 100% del capital de la companyia catalana, que mantindrà l'autonomia amb una plantilla de més d'un miler de treballadors i les seus de Barcelona i Vila-rodona

ACN

Whatsapp
Un momento de la preparación de los pedidos en el centro de Privalia en Vila-rodona. FOTO: ALBA MARINÉ

Un momento de la preparación de los pedidos en el centro de Privalia en Vila-rodona. FOTO: ALBA MARINÉ

Vente Privée ha comprat la totalitat de les accions de Privalia. La companyia catalana de venda online passa a ser propietat de l'empresa francesa Vente Privée, competidora seva en el sector del comerç electrònic, també conegut com e-commerce. Privalia, que portava mesos a la venda, finalment canvia de mans, però seguirà sent totalment autònoma, segons han confirmat fonts de l'empresa a l'ACN. Els seus cofundadors, Lucas Carné i José Manuel Villanueva, continuaran al timó de la plataforma barcelonina -si bé deixen de ser-ne accionistes- i es mantindrà intacta la plantilla de més de 1.000 treballadors, la seu de Barcelona i el centre logístic de Vila-rodona (Alt Camp). L'adquisició, per una quantia que les dues companyies es reserven de fer oficial, beneficia les dues parts, segons asseguren. Vente Privée vol reforçar la seva presència a Europa i Privalia s'assegura la rendibilitat.

L'empresa compta amb una plantilla total de mil treballadors, dels quals entre 150 y 240 –segons la intensitat de feina– estan al centre tarragoní.

Temas

  • COMARQUES

Comentarios

Lea También