Una empresa francesa compra Privalia, amb uns 200 treballadors a l'Alt Camp

Vente Privée adquireix el 100% del capital de la companyia catalana, que mantindrà l'autonomia amb una plantilla de més d'un miler de treballadors i les seus de Barcelona i Vila-rodona

19 mayo 2017 19:40 | Actualizado a 21 mayo 2017 20:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Vente Privée ha comprat la totalitat de les accions de Privalia. La companyia catalana de venda online passa a ser propietat de l'empresa francesa Vente Privée, competidora seva en el sector del comerç electrònic, també conegut com e-commerce. Privalia, que portava mesos a la venda, finalment canvia de mans, però seguirà sent totalment autònoma, segons han confirmat fonts de l'empresa a l'ACN. Els seus cofundadors, Lucas Carné i José Manuel Villanueva, continuaran al timó de la plataforma barcelonina -si bé deixen de ser-ne accionistes- i es mantindrà intacta la plantilla de més de 1.000 treballadors, la seu de Barcelona i el centre logístic de Vila-rodona (Alt Camp). L'adquisició, per una quantia que les dues companyies es reserven de fer oficial, beneficia les dues parts, segons asseguren. Vente Privée vol reforçar la seva presència a Europa i Privalia s'assegura la rendibilitat.

L'empresa compta amb una plantilla total de mil treballadors, dels quals entre 150 y 240 –segons la intensitat de feina– estan al centre tarragoní.

Comentarios
Multimedia Diari