Una veïna de la Secuita queda atrapada sota del seu cotxe al desfrenar-se

La víctima podria tenir el fèmur trencat. Veïns i mossos van ajudar a aixecar el vehicle per alliberar-la

10 enero 2018 10:47 | Actualizado a 11 enero 2018 09:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Una dona de 67 anys ha resultat ferida el matí d'avui dimecres a la Secuita (Tarragonès) després que el seu vehicle es desfrenés i ella quedés atrapada sota. Han estat els veïns i una patrulla de mossos d'esquadra els que han aconseguit alliberar-la. La víctima ha petit ferides en el fèmur.

L'accident ha tingut lloc a les deu del matí al carrer Priorat. La víctima es trobava al seu domicili i sembla ser que ha sortit del seu cotxe perquè el gos s'escapava. Però no ha posat el fre de mà i el vehicle ha començat a moure's, atropellant la dona, que ha quedat atrapada sota.

En demanar auxili, els veïns han començat a mobilitzar-se i, en arribar la patrulla dels Mossos d'Esquadra, entre tots han aconseguit alliberar la víctima abans que arribessin les tres dotacions de bombers. Aquestes han ajudat a la immobilització de la persona ferida.

La dona ferida ha estat atesa inicialment per les dues unitats del SEM desplaçades al lloc i posteriorment evacuada a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona amb una possible fractura de fèmur.

Comentarios
Multimedia Diari