Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

VÍDEO: Una veïna de Tarragona denuncia insults per posar llaços grocs

La CUP emplaça la ciutadania a no normalitzar les agressions "de caire feixista"

Diari de Tarragona

Whatsapp
Pla mig de nombrosos llaços grocs en una foto d'arxiu. FOTO: ACN

Pla mig de nombrosos llaços grocs en una foto d'arxiu. FOTO: ACN

Ahir dilluns al vespre, unes veïnes de Tarragona haurien estat agredides mentres posaven llaços grocs la plaça Anselm Clavé de Tarragona. Segons va denunciar una d’elles a través d’un vídeo publicat al compte de Twitter del CDR de l’Eixample de Tarragona, un home les va increpar de forma molt agressiva, arrencant els llaços, fent perillar la persona que es trobava dalt d’una escala i amenaçant-les a crits i assegurant que “esto se va a acabar cortándoles el cuello”.

Des de la CUP denuncien aquesta suposada agressió feixista i reivindiquen la llibertat d’expressió també en l’espai públic. I mostres el seu suport i solidaritat a les persones agredides.

El passat divendres 15 de juny en el Ple de l’Ajuntament de Tarragona els grups municipals del PP, Ciutadans i PSC van rebutjar la moció presentada per la CUP que pretenia mostrar públicament el rebuig de Tarragona a la violència feixista.

Des de la CUP exigeixen a l’alcalde de Tarragona Josep Fèlix Ballesteros que "es repensi la seva posició respecte la moció que el seu grup polític va votar en contra i així se situï en contra del feixisme i al costat de les víctimes".

Temas

Comentarios

Lea También