Valls acollirà la preestrena del nou treball dels Manel a la demarcació

Serà el 20 de maig a la plaça de l'Oli, un dels quatre espais de tot Catalunya escollits per fer la presentació de 'Jo competeixo'

19 mayo 2017 19:56 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:18
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La plaça de l’Oli de Valls serà un dels quatre escenaris de Catalunya que acollirà la preestrena del nou àlbum del grup Manel, Jo competeixo, i l’únic de la demarcació de Tarragona. La minigira, que arribarà a la capital de l’Alt Camp el divendres 20 de maig a les onze de la nit, també passarà per les comarques de Girona, a Banyoles, i Lleida, a Tàrrega, a més de les Illes Balears, a Inca.

Aquests quatre emplaçaments són els escollits per la banda per fer el llançament del seu nou treball, que es posarà a la venda el 8 d’abril, abans d’arribar al Primavera Sound de Barcelona, al Festival de les Arts de València, al MadCool Festival de Madrid, al Canet Rock o al Festival de Cap Roig de Calella.

El grup volia fer la preestrena en espais urbans a l’aire lliure que fossin emblemàtics i d’aforament limitat. El resultat han sigut quatre escenaris, tres de Catalunya i un de balear. Concretament, les actuacions es realitzaran al claustre del monestir de Banyoles, a la plaça dels Albers de Tàrrega, al Quarter del General Luque de la ciutat d’Inca de les Illes Balears i a la plaça del Blat, situada al Barri Antic de Valls, just al costat d’on s’està construint el futur Museu Casteller de Catalunya.

La gira començarà el divendres 13 de maig a Banyoles, i continuarà aquell mateix diumenge, 15 de maig, a Tàrregaen el context de la Festa Major. El dia 20 el grup actuarà a Valls cinc anys després del concert que els Manel van protagonitzar per la Festa Major de Sant Joan de 2011 a l’escenari del pàrquing del Barri Vell. El 27 de maig acabarà la preestrena amb l’actuació a Inca. A continuació, ja serà el torn del Primavera Sound, el 4 de juny.

En el cas de l’actuació a Valls, les entrades es poden aconseguir des d’avui mateix a partir de les deu del matí a través de la pàgina web del grup, www.manelweb.com.

Promoció del nou àlbum

La notícia d’aquests quatre concerts de preestrena arriba una setmana després que els Manel iniciessin la promoció de Jo competeixo. Va ser el divendres de la setmana passada, 11 de març, que es va donar a conèixer el primer tema del nou àlbum, Sabotatge. La cançó es va convertir en trending topic, i ahir, el quartet va presentar el videoclip del single d’avançament, dirigit per Sergi Pérez, premi Gaudí a la millor pel·lícula en català 2015 per El camí més llarg per tornar a casa.

Jo competeixo és el quart treball de la banda, formada per Guillem Gisbert a la veu, Martí Maymó al baix, Roger Padilla a la guitarra i Arnau Vallvé a la bateria.

Comentarios
Multimedia Diari