Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Valls tindrà una nova pista esportiva a la zona del Vilar

El projecte comportarà una inversió de 300.000 euros i la pista estarà situada a l'antiga piscina del Vilar

Alba Tudó

Whatsapp
Els regidors i tècnics a l'antiga piscina del Vilar

Els regidors i tècnics a l'antiga piscina del Vilar

La Junta de Govern ha aprovat inicialment el projecte de la futura pista poliesportiva de les instal·lacions del Vilar que es construirà a l’espai que ocupa l’antiga piscina d’estiu. En concret, es transformarà completament l’àmbit dels 2.650 m2 que ocupa l’antiga instal·lació i tot el seu entorn, amb l’objectiu de construir-hi una pista que estarà adaptada a la pràctica del futbol sala, bàsquet, handbol, patinatge i hoquei.La inversió serà de 300.314 euros IVA inclòs i ha aprovat també sol·licitar subvenció al Pla d’Acció Municipal de la Diputació de Tarragona per al seu finançament.

La pista poliesportiva tindrà unes dimensions de 44x22 metres, però a més també es contempla la millora urbanística de tot l’espai i l’eliminació de barreres arquitectòniques per permetre la total accessibilitat a les noves instal·lacions. Està previst, a més del nou ferm de l’àmbit que ocuparà la futura pista, la millora urbanística i nou ferm de tot l’entorn. Amb aquesta nova inversió, s’amplien de nou les instal·lacions esportives del Vilar on en els últims anys s’han millorat ja els diversos equipaments. En concret, l’any 2016 es va renovar la gespa de l’estadi de futbol i es va instal·lar gespa a l’antic camp d’entrenament i, per enguany, està previst també invertir 145.000 euros al pavelló municipal Joana Ballart per millorar espais, instal·lacions i tancaments de cara als Jocs del Mediterrani 2018.

Temas

Comentarios

Lea También