A 'tortas' por los calçots

Los diputados Jordi Sendra (Junts pel Sí) y Alejandro Fernández (PP) polemizan en Facebook sobre el POUM y la 'calçotada' del PP

19 mayo 2017 16:18 | Actualizado a 24 diciembre 2019 23:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Los exconcejales y ahora diputados en el Parlament de Catalunya Jordi Sendra (Junts pel Sí) y Alejandro Fernández (PP) han mantenido este lunes una intensa polémica en la red social Facebook que se ha iniciado con los calçots y que ha acabo con el Plan General. Todo ha empezado con un estado que el diputado de la formación independentista publicó el domingo en referencia a la calçotada que los populares realizaron el pasado domingo en Alcover.

«Amb guants i assegut. La #Barceluña del PP i Alejandro. Que poc ha trigat a convertir-se en un pixapi camacu #enshaviaenganyat» escribió Sendra. Esta opinión ha animado al portavoz del PP en el Parlament a contestar.«Tots dos som culpables amic Jordi, perquè quan entre 2003 i 2007 el teu vot em va fer tinent d’alcalde, tu m’hauries d’haver ensenyat a menjar calçots i jo a tu t’hauria d’haver ensenyat el Pla General i així tots dos ens hauríem estalviat un problema jejeje. Abraçada» ha asegurado el edil conservador, a lo que Sendra ha contestado: «Amic Alejandro. A un tarragoní no se li ha d’ensenyar a menjar calçots. Per cert, si t’ho sabies tan bé això del Pla General perquè no vas obrir boca? Perquè eres membre del govern eh? Salut i cebes!».

Alejandro ha decidido entonces hurgar en esa herida, que se remonta a la época en la que ambos políticos formaban parte del ejecutivo que, entre 2003 y 2007, gobernó la ciudad con el pacto que Joan Miquel Nadal (CiU) firmó con el PP. «Efectivament, t’hauries d’haver dedicat a menjar calçots i no a ser l’únic regidor d’urbanisme de la història que reconeix que no sap què és el pla general. No et vam dir res perquè l’alcalde Nadal ens va pregar que ell ja ho faria...en fi, manolete, si no sabes torear, pa qué te metes, deixa el tema, que no et convé...». Ese comentario ha molestado al político soberanista: «Veig que després de 13 anys de regidor n’has après molt de dir mitges veritats i falsedats senceres. Per això et deuen haver ascendit a superportaveu pepero. Disfruta, disfruta», si bien al final ha instado a Fernández a «quedar per fotre’ns una calçotada». ¿Aceptarán a periodistas?

Comentarios
Multimedia Diari