Activitats per al públic familiar al Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí

L’espai proposa diferents tallers durant la Setmana Santa. Entre les seves prioritats vol divulgar l’exposició ‘Plàstic’

| Actualizado a 10 abril 2019 10:21
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

El Museu de la Vida Rural (MVR) de l’Espluga de Francolí manté la seva aposta pel turisme familiar durant les vacances de Setmana Santa i és per aquest motiu que ha programat diversos tallers al llarg d’aquests dies. L’objectiu del MVR és apropar els més petits amb iniciatives diverses i, a més a més, divulgar l’exposició ‘Plàstic’ que ocupa durant aquests mesos l’equipament. 

Els tallers familiars d’aquests dies aposten per la creació d’estructures amb plàstic i per la reutilització de materials per fer una batucada. També durant aquesta Setmana Santa es realitzarà un taller de cuina amb flors i herbes de la primavera. 

El primer taller familiar de Setmana Santa es realitzarà el  16 al matí, i anirà a càrrec d’Ester Fabregat. L’activitat consistirà en la construcció d’una estructura tridimensional amb plàstic. Fabregat és una artística plàstica i investigadora sobre materials polimèrics aplicats a l’art, l’experimentació tridimensional i les escultures de grans dimensions. 

El 19, també al matí, els Corremarges organitzaran al Museu el seu taller de cuina amb herbes i flors espontànies de primavera, utilitzant l’hort com a recurs. Es tracta d’una proposta recomanada a partir dels 5 anys, en la que els més joves de casa cuinaran i menjaran les tapes realitzades durant el matí. El museu segueix amb la seva línia de descoberta natural i del calendari que segueixen els aliments i plantes. 

La reutilització d’objectes per fer una batucada i la visita guiada a l’exposició ‘Plàstic’ és la darrera proposta del MVR per aquests dies. Aquesta batucada amb productes reutilitzats i la posterior visita guiada a la mostra es podrà realitzar tant dissabte com diumenge al matí i anirà a càrrec de Còdol Educació. 

Per a tots els tallers és recomanable la inscripció prèvia ja que les places són limitades, segons apunten des del Museu.

Comentarios
Multimedia Diari