El Temps a Tarragona: Arriben núvols

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 19 d'agost

| Actualizado a 18 agosto 2021 08:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Este Nàstic no tiene cara de play off. Lo cierto es que no la ha tenido durante las últimas semanas porque a la hora de la verdad no ha sacado a relucir la personalidad necesaria para un equipo que quiere estar arriba.

Situació general

De matinada i al final del dia hi haurà núvols baixos a punts del litoral i prelitoral i a la depressió Central. Al llarg del matí el cel tendirà a quedar entre mig i molt ennuvolat, localment cobert a la meitat sud del país, mentre que a la meitat nord es mantindrà serè o poc ennuvolat. A partir del final del matí creixeran nuvolades en zones de muntanya, sobretot del Pirineu i Prepirineu, al massís del Port i al prelitoral.

Precipitacions

Fins a final del matí s'esperen ruixats locals, febles i minsos a punts de la meitat sud del país, sobretot al sector del litoral i prelitoral. A partir d'aleshores s'esperen ruixats a punts de muntanya, sobretot de la meitat nord del territori. En general serà d'intensitat feble, localment moderada i acumularà quantitats entre minses i poc abundants de precipitació. A més, localment podran anar acompanyats de tempesta i pedra.

Temperatura

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta. Per la seva banda, la màxima serà lleugerament més baixa, sobretot a la meitat sud del litoral i prelitoral, i a la Catalunya Central.

Visibilitat

La visibilitat serà bona, si bé a les zones de muntanya podrà quedar regular, sobretot en moments de xàfec i al principi i final del dia.

Vent

A l'inici i final del dia, el vent serà fluix i de direcció variable. Durant la resta de la jornada s'imposarà el component sud, entre fluix i moderat amb cops forts durant la tarda al sud del Pla de Lleida i a l'interior de Terres de l'Ebre. Independentment, fins a primera hora del matí bufarà tramuntana, moderada amb cops forts, a l'extrem nord de l'Alt Empordà.

Comentarios
Multimedia Diari