El Temps a Tarragona: Continua el vent

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 28 de novembre

| Actualizado a 27 noviembre 2021 17:53
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

El cel estarà serè o poc ennuvolat en general, si bé estarà puntualment mig ennuvolat per la formació de núvols mitjans durant el matí. A partir del vespre, arribaran bandes de núvols alts i mitjans d'oest a est del país. A més, hi haurà estrats baixos matinals a la depressió Central i es formarà algun núvol baix al quadrant nord-est. Independentment, al Massís del Port i al Pirineu estarà mig ennuvolat, si bé a l'extrem nord de la serralada quedarà cobert.

Pluges

S'esperen nevades febles o moderades al vessant nord del Pirineu i de forma més aïllada a altres punts de la serralada, sobretot de l'extrem nord, que acumularan gruixos de neu abundants (entre 5 i 10 cm) o molt abundants (entre 10 i 40 cm en 24 hores). En tot l'episodi, per damunt dels 2000 metres es podran acumular més de 40 cm de neu. És probable borrufa (neu transportada pel vent) al vessant sud del Pirineu, sobretot al sector occidental. A banda, no es descarta algun ruixat feble, aïllat i minso al massís del Port, amb una cota de neu al voltant dels 800 metres.

Temperatura

La temperatura mínima serà semblant o baixarà lleugerament. La temperatura màxima baixarà entre lleugerament i moderadament. La temperatura mínima es mourà entre -5 i 0 ºC al Pirineu i Prepirineu, 0 i 5 ºC a la depressió Central i al prelitoral i 2 i 7 ºC al litoral. La temperatura màxima oscil·larà entre 3 i 8 ºC al Pirineu, tot i que podrà ser més a l'extrem nord, 5 i 10 ºC al Prepirineu, 8 i 13 ºC a la depressió Central i al prelitoral i 10 i 14 ºC al litoral.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent. Malgrat tot, al vessant nord del Pirineu serà dolenta tota la jornada. Independentment, hi haurà bancs de boira o boirina matinals a l'altiplà Central i al prelitoral sud. A banda, a causa del vent es produirà el fenomen del torb al Pirineu.

Vent

Bufarà vent de component nord i oest entre fluix i moderat amb ratxes fortes o molt fortes sobretot a cotes altes del Pirineu i Prepirineu, amb mestral a les Terres de l'Ebre i tramuntana a la Costa Brava. Tot i això, el vent serà fluix i variable a punts del quadrant nord-est.

Comentarios
Multimedia Diari