El Temps a Tarragona: el dia comença ennuvolat i s'anirà serenant

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 28 de juny

27 junio 2021 07:40 | Actualizado a 27 junio 2021 11:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Situació general

Fins a mig matí el cel estarà mig ennuvolat per bandes de núvols alts i mitjans que avançaran d'oest a est, sobretot a la meitat nord. A partir de llavors, quedarà serè o poc ennvuolat, si bé a partir de migdia creixeran nuvolades a zones de muntanya, alhora que n'arribran algunes al sud del país. Amb tot, el cel quedarà mig o molt ennuvolat al Pirineu i Prepirineu, l'interior del quadrant nord-est i punts del terç sud. A la resta estarà serè o poc ennuvolat. Al final del dia, la nuvolositat minvarà en general, si bé es formaran núvols baixos al sud de la Costa Brava i al nord del litoral i prelitoral central.

Pluges

Fins a primera hora del matí és possible algun ruixat feble a punts del Pirineu i Prepirineu. A partir de migdia s'esperen ruixats al Pirineu i l'interior del quadrant nord-est. Seran febles o moderats, acompanyats de tempesta i localment de calamarsa o pedra. S'acumularan quantitats minses o poc abundants de precipitació. Malgrat això és possible que localment siguin de forta intensitat i abundants.

Temperatura

Temperatura mínima semblant o lleugerament més baixa. La màxima baixarà entre lleugerament i moderadament, si bé a punts del litoral serà semblant i a les Terres de l'Ebre pujarà entre lleugerament i moderadament. La mínima es mourà entre 9 i 14 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 12 i 17 ºC a la depressió Central, al prelitoral i al litoral nord, i entre 16 i 21 ºC a la resta. La màxima oscil·larà entre 23 i 28 ºC al Pirineu i litoral central i nord, i entre 27 i 32 ºC a la resta.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent, si bé empitjorarà en moment de ruixat.

Vent

Fins a primera hora del matí i de nou a la nit el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del terral al litoral. La resta del dia s'imposarà el component sud i est al litoral i prelitoral, i el component oest a la resta d'intensitat fluixa amb cops moderats. Tot i això, fins al migdia bufarà la tramuntana entre fluixa i moderada al nord de la Costa Brava, així com el mestral a les Terres de l'Ebre amb algun cop fort.

Comentarios
Multimedia Diari