El Temps a Tarragona: El Pont de la Pûríssima comença amb bon temps

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 3 de desembre

| Actualizado a 02 diciembre 2021 12:03
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat en general fins a mig matí, malgrat que hi haurà estrats baixos a punts del prelitoral sud i al nord i est de la depressió Central que tendiran a desaparèixer al llarg del matí. A partir de llavors arribaran núvols alts i mitjans que deixaran el cel mig ennuvolat en general, puntualment molt al terç nord. A banda, al vessant nord del Pirineu el cel estarà molt ennuvolat o cobert tota la jornada.

Pluges

De matinada i de nou a partir de migdia nevarà al vessant nord del Pirineu, i durant la tarda també s'estendrà de forma més aïllada a altres punts del nord de la serralada. De matinada nevarà a totes les cotes, si bé al migdia la cota de neu se situarà al voltant dels 900 metres, i al final del dia pujarà fins als 1.800 metres. La quantitat de precipitació serà entre minsa i poc abundant, tot i que a cotes altes del vessant nord del Pirineu localment s'acumularan més de 10 cm de neu nova.

Temperatura

La temperatura mínima serà similar al terç sud i a Ponent, i lleugerament o moderadament més baixa a la resta. La màxima serà similar o lleugerament més baixa, sobretot a la meitat nord. Si bé, a alta muntanya del Pirineu pujarà lleugerament. La mínima es mourà entre -6 i -1 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 3 i 8 ºC al litoral central i sud, i entre -1 i 4 ºC a la resta de Catalunya. La temperatura màxima oscil·larà entre 6 i 11 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 8 i 13 ºC a la depressió Central i entre 11 i 16 ºC a la resta del país.

Visibilitat

La visibilitat serà bona o excel·lent en general, tot i que fins a mig matí hi haurà bancs de boira i boirina a punts del nord de la depressió Central. Al vessant nord del Pirineu serà entre regular i dolenta.

Vent

Vent de component nord i oest entre fluix i moderat amb ratxes fortes en general, tot i que hi haurà ratxes molt fortes de tramuntana a l'Empordà i a cotes altes del Pirineu i Prepirineu, així com de mestral a les Terres de l'Ebre. A partir de mitja tarda el vent tendirà a afluixar. Per altra banda, el vent serà fluix i de direcció variable al nord de la depressió Central i a les valls del Prepirineu fins al final del matí i tota la jornada a l'interior del quadrant nord-est.

Comentarios
Multimedia Diari